Ti se uclanio samo da kazes da ona ima hiv jel? Jebote otacIma HiV.. par momaka reklo da su zarazeni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti se uclanio samo da kazes da ona ima hiv jel? Jebote otacIma HiV.. par momaka reklo da su zarazeni
Nije mu dalaTi se uclanio samo da kazes da ona ima hiv jel? Jebote otac
Udara li se jos?Ilma je bila top sada vec pretjeruje sa korekcijama ,djeluje prenapuhano a na kraju ce se skroz upropastiti.
Jok radi u postiUdara li se jos?
Imas broj ili nesto?Jok radi u posti
Nije istina, eno postala specijalizant neuro kirurgijeJok radi u posti
Moze u pp ako ste i vi uspjeli dobitiImali neko neki broj s koveskog brda ili iz velesica.
100 % si u pravu, nadigle su cijene ko da im je od zlataNormalno da će da traži popust, samo muškarac bez samopoštovanja daje kurvi koliko god ona traži
Imas u lukavici stan dan 50 kmZna li ko kakav dobar smjestaj Sarajevo za jebacinu. Neka soba ili manji stan.
Brate,niko ne da ništa ,kao da će ih kući voditi... ja imam par brojeva, javi se u inbox..Moze jedna sugestija svaka druga je objava ima li neko kontakt ko fol svi imaju a niko nece da da.... ja imam vise kontakta i prosledit cu nekome za samo jedan kontakt da je cura oko 20 godina i da nije preterano skupa
Pa ko kaže da i medju nama nema tatinih sinovaGledam Ilmu, jebu je tatini sinovi, vodaju po skupim hotelima itd, zato vam se ne javlja
Imam jajeli ima netko broj od Crystal
A ima, ovi debili što se hvale kako daju 300 eura kurvi za 5 min jebanjaPa ko kaže da i medju nama nema tatinih sinova
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|