Razumijem lokalke,al`sta prostitutku iz Brazila dovede u jednu najsiromasnijih zemalja u Evropi?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Razumijem lokalke,al`sta prostitutku iz Brazila dovede u jednu najsiromasnijih zemalja u Evropi?!
hahahahaha, pare ju dovedu, niste ni svjesni koje one pare zaradjuju putujuci ovdje po ovim nasim zemljamaRazumijem lokalke,al`sta prostitutku iz Brazila dovede u jednu najsiromasnijih zemalja u Evropi?!
Moze broj od bakterijeAida K. Debela..jludi pazite se polnu bakteriju siri..
a jbg... nekakav klošar pokušava puknut božićnicu, i uspit će mu 100 posto, dok je ovaca bit će i vuneAl neko štanca profile na ege, jutros 8 osoba sada 71
Moze li neki kontakt tel?DOLAZIM U BANJA LUKU 15. DECEMBRA
OASTAJEM UBOSNI DO KRAJA DECEMBRA
Ovdje samo traze kontakte niko nece da ponudi nekiPozdrav, ima li neko preporuku za BL? Hvala
Skupa jbg, 300KM pola sata.
Jesi u Mostaru?Ima li neko neku preporuku za Mostar, Capljinu?
Kako do njePogledajte prilog 9872Ne znam šta fali Mariji TS? Ja sam je jeb'o i jebaću je opet...
Jel bio netko da podijeli bilo kakve informacije?Kakva je Olga iz Kiseljaka?
Nema ih ovde puno..., pa tako dignu i masne cijene i imaju musterija...Razumijem lokalke,al`sta prostitutku iz Brazila dovede u jednu najsiromasnijih zemalja u Evropi?!
Imaš šta za mostarJesi u Mostaru?
Pa imaju “agencije” i oni im srede smjestaj i slicno i uzimaju im procenat. Jedina ona Aline nije s nekim svodnicima, svaka koja pise 300 outcall 50 daje njima.. i kad im se javis ne pricas sa tim djevojkama nego stim svodnicima koji se pretvaraju da su ta djevojka dok ugovore… to mi je pricala sve on Saffira i ona Maya i ostale kad sam sa njima bio… poslije mi daju svoje privatne brojeve da se njima direktno javim za 50e jeftinije naplateRazumijem lokalke,al`sta prostitutku iz Brazila dovede u jednu najsiromasnijih zemalja u Evropi?!
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|