Moj tata ima vece sise nego ona![]()
Sine, velike sise su za seljacke ruke, a male za gospodska usta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moj tata ima vece sise nego ona![]()
KompleksašicaMoj tata ima vece sise nego ona![]()
kada?Dolazim
Bitno da nema nista bolje od velikih kurčeva.Nista odvratnije od velikih sisurina.Jos kad su one objesene, sa bradavicama ko tipkom enter.Ne bi je usta stavio , nema sanse.Bolje one sitne cvrste.
Ne znam sto smaras pusti decke da se zajebavaju niko te ne pita nista hahahaNzm zasto svako je napisao svoje mislenje o sisama. Ozbiljno mislite da ono zanima nekog? Nemojte da ste toliko naivni
Ne treba me pitati. Ja sama pišem kad hocu bez obzira da nemam podrškeNe znam sto smaras pusti decke da se zajebavaju niko te ne pita nista hahaha
Tako je ti si čovjek sa penisomNe treba me pitati. Ja sama pišem kad hocu bez obzira da nemam podrške
Slobodan sam čovek
za tebe - naravno da jesamTako je ti si čovjek sa penisom
Cura vozi kamionkada?
ako se ne zajebaješ da stvarno dolaziš
Pitajte Redstara, on dobro zna dal ja imam kuracNe samo za njega![]()
Iskreno,ne zanima me,to sam ti rekao u privatnoj prepisciPitajte Redstara, on dobro zna dal ja imam kurac![]()
Nema kuracPitajte Redstara, on dobro zna dal ja imam kurac![]()
evo kristal radi dominaciju, jebe te u supak i povede tatu da ti gura sise u ustaZna li ko damu u banjaluci da radi dominacije neka javi u pp
I snimam to za svoj čenalevo kristal radi dominaciju, jebe te u supak i povede tatu da ti gura sise u usta
I snimam to za svoj čenal
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|