Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije x bon. Maja koja povremeni dolazi u BL. Bude u paru sa Lenkom.X bon, ja se cuo s njom
Trazi fotografiju tvoju prije dolaskaJel neko bio kod Brinetica Lana ?
Meni je tražila x bon isto…Nije x bon. Maja koja povremeni dolazi u BL. Bude u paru sa Lenkom.
Ko god trazi x bon marsi u P.M to je prevara...ako ne vjerujes onda riskirajMeni je tražila x bon isto…
jest.. treba organizovat bus vikendom da idemo svi u amsterdam, 30e za 15 min.. sledeci vikend frankfurt, pa onda wien.. itd.. zast punit ove nase.. ako se upustis u to mos dobru lovu napravit.. zamisli, bosanci idu u sex turizam pohod na eu ))))znaci u njemackoj i vecini eu zemalja je sex 100 eura i manje 150 do 200 klasika i te djevojke placaju plus porez drzavi, zato ne budite glupi ove ovde nase sto vam traze ne jebu se vec traze jednog ili 2 glupana u cijeloj godini jer bi se jebale ponekad da im ne udje veze memaju sa zivotom i tim poslom ...
Odakle je Jel u gostima u BL ili je drugi gradvoli se jebati, i nije joj problem jebati se
korektna skroz
iz srbije je, dolazi tu povremeno, i ona i ona MajaOdakle je Jel u gostima u BL ili je drugi grad
Da li mogu dobit brojHocu da pohvalim Marinu sa Stupa, zena je zmaj, komunikacija, higijena, ima svoj stav nema sexa, bio sam par puta, odradi masazu macka samo tako.
Ovi sto ce reci sta je tu dobro sto ti izdrka i uzme pare, samo cu im reci bolje njene ruke da ga drkaju nego sam sebi da drkam.
Tu zenu stalno reklamirate..To vam ona placa???Da li mogu dobit broj
Ti je jebavo pa znas, ja ti kazem sta mi je rekla, drugacije nece, pola x bon pola na ruke, tj neces imati priliku na rukeNije x bon. Maja koja povremeni dolazi u BL. Bude u paru sa Lenkom.
Ljudi ne saljite xbon, cim cujete da je xbon u pitanju ili sto je bila jedna rekla da dolazi na adrese al unaprijed se plati, napolju je ceka "makro" ona njemu odnese i vrati se da "odradi"...Ti je jebavo pa znas, ja ti kazem sta mi je rekla, drugacije nece, pola x bon pola na ruke, tj neces imati priliku na ruke
Koliko uzima za uslugu?Hocu da pohvalim Marinu sa Stupa, zena je zmaj, komunikacija, higijena, ima svoj stav nema sexa, bio sam par puta, odradi masazu macka samo tako.
Ovi sto ce reci sta je tu dobro sto ti izdrka i uzme pare, samo cu im reci bolje njene ruke da ga drkaju nego sam sebi da drkam.
Jesam 70 e pola sata, 140 e sat. Placanje uzivo. Mozda nije to ta djevojka.Ti je jebavo pa znas, ja ti kazem sta mi je rekla, drugacije nece, pola x bon pola na ruke, tj neces imati priliku na ruke
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|