Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kralju lik napisao nisam jos bio. A ti pitanja pod pitanja napisao.Kakva je ta imas li slike od nje ili si bio kod nje kako izgleda
Jel moze kontakt za Doboj?Pozdrav svima ako neko zeli broj telefona od jedne djevojke iz BL i jedne iz okoline Doboja (nisu sa oglasa) neka se javi u pp! Pozdrav
Gdje?Stizu trebinjke u petak
250€/sat !!! To će joj baš popraviti danCharlotte mozda i najbolja brazilka koja je došla ovdje. Opuštena, vedra, nasmijana, pušenje predobro. Morate joj popraviti boravak momci.
Ela who?Vratila se Ela u BL u posao poslije 2 god...
Nije ova kineskinja trandza, samo si ti rasista brate hahah. Šalu na stranu, pazi oko higijene bar, nije ništa specijalno al za one pare se potrudila i previše, u mom slučaju bar. Samo pravi neki čudan zvuk kad je guziš, valjda misli da loži nekoga al mene je samo dekoncentrisalo.Sta isprobaste trandzi sa EGa, nije realno...
Ne trazi musterije dobro obucena trazi para onako da joj dasPitanje za Tuzlake, na ircu kod velikog binga/crvene jabuke na parkingu bude ciganka 25-30 godina, definitivno izgleda kao da je u poslu, jel neko bio kod nje izgleda da ide tu trazi musterije.
Kakva je ova Ela buckaVratila se Ela u BL u posao poslije 2 god...
Onda što bi se reklo, kurčina.
Imaš učiteljicu Danu, nadimak joj, škola S. Han. Ona je 45+, ali je u poslu, ne oglašava se i uvijek.ima 4 do 5 klijenata ne više. Broj nemam, ja ga i ja tražim, jer je promijenila stari. Pjeva u nekom horu u gradu... . U skoli je zovu Dana.Pitanje za Tuzlake, na ircu kod velikog binga/crvene jabuke na parkingu bude ciganka 25-30 godina, definitivno izgleda kao da je u poslu, jel neko bio kod nje izgleda da ide tu trazi musterije.
Pa potrazi je u skoli sta ce ti brojImaš učiteljicu Danu, nadimak joj, škola S. Han. Ona je 45+, ali je u poslu, ne oglašava se i uvijek.ima 4 do 5 klijenata ne više. Broj nemam, ja ga i ja tražim, jer je promijenila stari. Pjeva u nekom horu u gradu... . U skoli je zovu Dana.
Nesto normalno ne fejkovi, xbonovi, transeksualci i kurvetine koje misle da se nalaze u hollywood-u gdje mogu da traze po 400 maraka za sat jebavanja.Naravno da ima.
Biraj : https://cityoflove.com/bosnia-herzegovina/banja-luka
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|