Bananarama
Member
jel ikome dao broj na kraju?Imam br u BL 200KM 1h
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel ikome dao broj na kraju?Imam br u BL 200KM 1h
Imas na COL, vidi ako ti odgovara, niko ne hvaliPa kaži mi nešto o njoj? Je li dobro ili da ne idem na tu masažu?
samo ne odgovara na poruke zadnje 2 sedmice iz nekog razloga+38766927363
Snjeza
Neko mi je u pp napisao da je to stara riba.
Po mom misljenju jako korektna, poso odradi perfektno ko moze 2 3 outa moze svrsit ne zuri nista
Odakle je?Na viber joj se javi
Banja LukaOdakle je?
Mozes li mi poslati broj od Slavice? Koliko ima godina?Bio sam ja kos slavice pedantna sve na svom mjestu a godine cine svoje
Starka brate ako je bas nuzda pusenje nije lose... za seks ne znam nisam probaoRecenzije za Slavicu iz Prnjavora
uvijek je tu.. no ne vidis ga svaki putaIsto tako
Kod dosta njih sam bio i nisam primijetio da nekoga jos ima.
Jest k...c!jel ikome dao broj na kraju?
ako je Slavica stoperka kraj puta sto stoji, ja sam joj dao samo da mi popusi kurac, jer nece nigdje u hotel, sobu, bilo sta, nego ti se naguzi kraj puta na auto i kao jebi hahahahhaahahBio sam ja kos slavice pedantna sve na svom mjestu a godine cine svoje
+38766927363
Snjeza
Po mom misljenju jako korektna, poso odradi perfektno ko moze 2 3 outa moze svrsit ne zuri
+38766927363
Snjeza
Po mom misljenju jako korektna, poso odradi perfektno ko moze 2 3 outa moze svrsit ne zuri
28 godima, mlada cura. Mlada majka ima djete malo+38766927363
Snjeza
Po mom misljenju jako korektna, poso odradi perfektno ko moze 2 3 outa moze svrsit ne zuri nista
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|