Ja sam je u gradu vidjao par puta, drzi se extra za svoje godine. Jos kad bi imala tarifu konkretnu...Plava, sisata(silikoni), glumi sveticu a u stvari obicna dronfulja, jel to ta ???
Dala "Avazu" da pisu o njoj(drugarica joj tamo radila), slike poslala sama novinarci(preko sestre od njene drugarice) da ova objavi slike i clanak, i tako se proslavila, na foru profesorica iz Vareša, tako je i zavrsila u novinama, u fazonu svetica a ovamo dronfulja.
Posle par puta dolazila u BG sa tom istom drugaricom pokusavala po klubovima da to unovci i nije uspjela, vidjao sam je i u Budvi( dva ili tri puta u Top Hill-u), sad vjerovatno po Sarajevu preko instagram slika trazi neku matoru budalu sa nenormalnim parama ko ce je sponzorisat a da ne moze da mu se digne, klasika...
Da imam milijarde nebi joj dao ni 5 centi, svaku kurvu koju sam upoznao bila je poštena, retko koja kurva nije postena, ta je ba obicna ufurana dronfulja koja istini za volju izgleda starije nego sto jeste(sto joj je u tom poslu kojim se bavi opasna mana).
To je ono sto ja znam i sto sam imao prilike i licno da vidim e sad mozda grijesim...
Pozdrav.