Inace cura ne salje slike. Vjerovatno su objavili bez njenog pristankabila kod njih na kafi pa se uslikali.. gdje je problem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Inace cura ne salje slike. Vjerovatno su objavili bez njenog pristankabila kod njih na kafi pa se uslikali.. gdje je problem
Ako se izvadi prava novcanica moze . Za 100 eura ne moze.Mozda ali vrlo vrlo mali broj ljudi
Čuo sam se sa njom. Prijatna je...100 KM termin.Nejavlja se ta kao da je iz suda zovu
Ih za pravu novcanicu danas možeš povaliti 90%zenaAko se izvadi prava novcanica moze . Za 100 eura ne moze.
Da,plava sisataJel i plavusa?
Na pitanje koliko traje termin.....kaze dok ne svrsis....Dakle možeš 1min, može 2h..... kaze kad osjetiš da ćeš izvadi pričekaj i nastavi..Ja
Čuo sam se sa njom. Prijatna je...100 KM termin.
To neka dobrica al u kurcu, zna ona da će velika većina svršiti kroz 10 minNa pitanje koliko traje termin.....kaze dok ne svrsis....Dakle možeš 1min, može 2h..... kaze kad osjetiš da ćeš izvadi pričekaj i nastavi..
Odakle je ta cura, sa tog broja ?Kod ove 060/35 99 503 sam bio licno, erotska masaza lasika samo rukama do zavrsnice 70KM, uredna soba ali nema sexa
Majmune pitao sam ozbiljnu raju za misljenje jer za to i sluzi ovaj forum a ne da sr svadjamo i vrijedjamo ovdijeNjoj nije samo do para, da bi ti radila fetishe mora se popišat po tebi tj u usta ti se ispiša, ako pristaješ njen si rob
Odakle je Marina ?Marina ne pruza sex.
Erotske masaze i dominacija.
To je njen br.
To neka dobrica al u kurcu, zna ona da će velika većina svršiti kroz
Imaš pravi na stav. Ona meni lijepo kaže. Izvadi ga i čekaj..odmori....Dakle ako odom prenesem iskustvo. Realno 90% ce svrsiti za 2-3minTo neka dobrica al u kurcu, zna ona da će velika većina svršiti
Kolke su joj siseDa,plava sisata
Sa StupaOdakle je Marina ?
Bolan tako ti je to, žena radi fetišeMajmune pitao sam ozbiljnu raju za misljenje jer za to i sluzi ovaj forum a ne da sr svadjamo i vrijedjamo ovdije
Koliko uzima ova trebinjka za sat ?Trebinjke se javile...Srijeda su u Sarajevu....kazu objavi broj imas popust...evo broj..063769462
Jesi sama ti ?Sarajevo (cetvrtak i petak) od 15h do 19h
066 278 871
#crnka
Ja ne pricam suplje, samo pisem kako jest i sta je meni i kako bilo. Pozdravti se danas uclanio i odmah dijelis 'provjerene' brojeve za karanje ha
Sarajevo Stup, jako korektnaOdakle je ta cura, sa tog broja ?
Pa je li se tebi popisala pa znasBolan tako ti je to, žena radi fetiše
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|