BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Ova kurva iz Tesnja velika je prevara tako da znate
Ukoliko pričamo o istoj:
Teška je ko Trepča, bar za dogovor. I mene je ispalila bar 4-5 puta prije nego što sam otišao kod nje. Srećom, uvijek me je ispalila prije nego što sam i krenuo pa ništa nisam ni izgubio.
Kad sam napokon otišao, dok sam stigao poslala mi je poruku da ne dolazim. Ja je nazovem i pitam je zašto, objasnim da mi je preporučio kolega i tek onda mi je dala adresu.

E, tu prestaje "težina". Lijepo mi je objasnila da ima stalan posao, te da joj nije lako dogovarati termine ali da se to može "premostiti" kad je neko stalna mušterija. Isto tako, malo je paranoična jer se pročulo odakle je (hvala pojedinim članovima foruma što nam uporno sjebavaju sve dobro što odavde možemo pokupiti) pa joj se javljaju likovi koji samo hoće da vide ko je ona. Djevojka (žena) jednostavno treba ekstra dinar, i zaradjuje ga kako ga zaradjuje. Ne radi svaki dan, a i kad radi primi samo jednog taj dan. Meni je to velika prednost u odnosu na one kod kojih se redaju kao na traci.

Izgleda sasvim solidno, sva je čvrsta, a opet nije neka mršava da je nemaš za šta uhvatiti. Za uslugu nemam apsolutno nikakve zamjerke, tako da je preporučujem. Ja ću ići opet, samo da me put nanese u Tešanj.

Odavno nisam pisao recenziju, ali mi nekako žao da uskratim i nju i normalan dio foruma za potencijalno lijepo iskustvo.
Ovi koji je misle trzati, zajebavati, tražiti slike i slično - bolje odmah odustanite. Niste uspjeli dosad, nećete ni odsada.
I nemojte tražiti broj, imate ga u Super oglasima!!!
 
Zdravo drustvo! Je li ko slucajno bio kod crvenokose starije sa ilidze, odnosno u naselju osjek? Ako jeste, moze li neki napisati recenziju, ili meni u pp? Htio bi otic pa me zanima ako je neko odavde bio pa da podijeli iskustvo. Hvala unaprijed svima :)
 
Zdravo drustvo! Je li ko slucajno bio kod crvenokose starke sa ilidze, odnosno u naselju osjek? Ako jeste, moze li neki napisati recenziju, ili meni u pp? Htio bi otic pa me zanima ako je neko odavde bio pa da podijeli iskustvo. Hvala unaprijed svima :)
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh