Jel neko bio :
Samac (BiH)
Pogledajte prilog 6713
Bio ja pre nekih 3 i pol mjeseca, i sumnjam da cu više, ne bi ni pisao da nisam vidio da pitas. Inace tarifa joj je 100 eura. Preferira starije 50+, valda zbog para i nemogucnosti duzeg odnosa, oni ga stave i istresu, jos ako su stariji pa moraju vijagru onda je samo izgnjavi a dobro plate, dok mi ipak od 20 do 40 godine dobro udaramo a nije joj cilj to
. Prvo ne vrijedi te novce, da ti odma kažem, maksimalno 100km i to i za pusenje i za seks(komplet). Prostor nema, tako ili auto(sto nikako nepreporucujem osim oral), neka priroda sto nije lose ako je dan i ako imas privatnost,ali najbolje motel kakav(30km) a mozes i posle tuš, ko covjek. Dalje, zgodna jeste, sise su joj slaba tačka(hocu reci voli da ih daje i to je bas pali) ali za te novce čak i manje u Novi Sad druže pičaka mladjih, boljih kojoj ona ne može torbicu držati a kamo li da se mjere. Dalje, ne ocekuj odgovor odma, meni odgovorila tek nakon 2 dana, nije pričljiva uopste, a imao sam i nekakav osjecaj da se od nekoga dobro krije(ili je udata, ili je smugnula od nekoga pa je traze, ali uglavnom neces puno price imati sa njom). Čista je, obrijana, stvarno sto se toga tice nemas brigu. Pušenjem nisam zadovoljan, znaci uopste, gleda da te zbrzi, vise drka nego sto pusi, pokusao sam joj skrenuti paznju cudno me je pogledala, ili ne zna ili je u fazonu "zar i to moram raditi". Tucanje nije loše, pogotovu s guza, to sam primjetio da voli, pogotovu kad je dobro naguzis a odozdol uhvatis za sise, meni je vristala sad ili znam ili sam pogodio tajmin ostat ce tajna. Ja ne volim mršavice, a ni debele, ona je bas to nesto izmedju pa sam je bas "tukao dobro",meni je odgovarala bas zbog toga ali za ostale...(o ukusima možemo do sutra). Kažem ti za te novce može i mora puno bolje. Da sumiramo, + zgodna pička, drži do sebe, sise dobre, s guza dobra, - loše pušenje, ne vrijedi te pare, slabo prica. Pozdrav