aleksandar88
New member
daj nam svima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo ne moguuu, držteme pašćuuuJeli ova Kanita Mostar fake ili? Trazi x bon za placanje.
Vidi se da je radnicka klasa kroz rodbinsko stablo na osnovu ovojnice bradavice.Ovakve siroke i mega ovojnice se vidjaju u Africkim plemenima gdje zene razbijaju orah i kokos sisama pa od potiska ovojnica se rasiri a bradavica sklupča.Kod nas takve ovojnice najcesce imaju zene koje su godinama koristile rucni mlin za kafu pa ga gurale medju sise da im ne ispada iz ruku i tako sebi olaksaju posao.Jel bio neko Pogledajte prilog 6352
Nije, plati obaveznoJeli ova Kanita Mostar fake ili? Trazi x bon za placanje.
Nema samo starijeDa li neko ima broj za kakvu mladju iz Tuzle i okoline ?
Nema te na ege.Dogovorio sam danas sa njom 200 e 1 h moze i u guzu pa javljam utiske
Odakle je ovaJel bio neko Pogledajte prilog 6352
Od koje imas brojNema samo starije
Pusti curu bolan neka se reklamira, makar nije stoka i prevarant kao crnka i ne napada nikoga tu na forumu. A mušteriju će naći sasvim sigurno. Svaka roba ima svog kupca.Nedamo ti 300 maraka![]()
Da odjebes ti malo od crnke , ja nudim sta nudim ti ako neces ne moras. I nemoj da si dosadan i da me spominjes vise.Pusti curu bolan neka se reklamira, makar nije stoka i prevarant kao crnka i ne napada nikoga tu na forumu. A mušteriju će naći sasvim sigurno. Svaka roba ima svog kupca.
Odmarate od cega zivota ti, širenja noguSarajevo
066 278 871 whatsapp
Drugarica i ja utorak od 16h do 19/20 h
Srijeda od 12h do 19h
onda odmaramo opet par dana
#crnka![]()
Odmarate od cega zivota ti, širenja nogu
HAHahaha za sve treba odmoraOdmarate od cega zivota ti, širenja nogu![]()
mora se na more ludovati
![]()
Tako jeSvaka čast @ana23.23 ,frendica top a big like za guzove njene ide hahahaha pohvali me javno sad za danas![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|