Isto trazimMostarac ima li sta dobro u mostaru?
a ne ove sa nekim bonovima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isto trazimMostarac ima li sta dobro u mostaru?
a ne ove sa nekim bonovima
Ovo pod 2 ne stoji! Nijedna ne šalje sliku da bi neko imao poslije tu sliku. To je iluzija da će neka poslati sliku sebe, anonimnost je važna svakoj.Osnovne upute kad pronadjete curu na oglasu i odlicite se javiti:
1. Posaljes poruku ili nazoves, budes kulturan. Odmah kazes zbog cega se javljas
2. Pitas da posalje sliku kako izgleda, ne trazis erotiku.. cisto da imas neki osnovni opis..
3. Pitas ima li svoje mjesto ili ne outcall, ako je incall, trazis lokaciju, ako je outcall, pitas gdje joj je blize radi lakse realizacije
4. nadjete se, budi uredan, nasmijan i kulturan
5. sto si prijatniji i normalniji i ona je, dosta joj je mafijanja i boga pitaj cega
6. ne zanimaju je tvoji avioni i kamioni, zanima je ono koliko joj platis. to je posao kao i svaki drugi
7. kada zavrsis, pokazes zadovoljstvo ako ga imas, odnosno planiras da ces doci ponovo i dodas 50-100e na fuka
8. sljedeci put ce ti biti 3 puta bolje
9. kad ti dosadi, kazes obavezno da si otisao vani, cisto ako ti naumpadne opet
10. PLACANJE UNAPRIJED NE POSTOJI... ako ima toliko posla da joj jos trebas xbon dati za rezervaciju, svakako ti je nula od iskustva
11. arogantne takodjer izbjegavaj... te imaju najmanje posla, zapravo ne valjaju nista ili nisu spavale 5 dana - narkomanke....
12. sa kojoj ti je bilo super, posalji preporuku prijateljima ili privatnom porukom ovdje ljudima ako ona sama to ne krije...
13. cao
Dobro ako nije napisala Atraktivna . Imao sam iskustva sa par aktraktivnih gdje sam samo dosao i otisao jebale mater ruznu. One trebaju placati da ih se jbe.Je li išl iko kod ove iz Super oglasa.
Kaže mlada,lijepa velike grudi Hrasno 100km
+387 61 403 081
Još napiše 25 godina a u 40 imDobro ako nije napisala Atraktivna . Imao sam iskustva sa par aktraktivnih gdje sam samo dosao i otisao jebale mater ruznu. One trebaju placati da ih se jbe.
A kako se uvjerava preko slike Jel policija ili nije, bas me zanima.Trazi selfie radi sigurnosti, ja slikao samo usta i malo nos hah, kaze da se uvjeei da nije policija ....
Anela jes to ti?+387 61 240 892
A od čega živi, ona samohrana majka??Lidija što ste je hvalili, izgleda da ne radi više.
Kaže da se šalju lažne informacije o njoj, da je ostavimo na miru
Ako joj para padaju s neba onda se ne kurvaReče i to da je samohrana majka.
Stvarno izgleda top ako je ona na slici, što je neko postavio ovde.
Ne mora se imenima jer će cura promjenit brojAnela jes to ti?
Evo tu ana mostar i broj stavilaIsto trazim
Daj kontaktDanas u Tuzli ruskinja sa EGE toppp kao sann , kaze ona 200 eura preko neke agencije ,reko dam ja tebi 100€ pola sata 2x ., A ona na to ,može ali reci mom menadzeru da si otisao i nisi htio usluge . Vrijedi ona i 200 € al jbg
Odgovorila je meni da sutra dolazi u BanjalukuJel se javila ikome mirella u bl
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|