Može li malo informacija o Jasmini iz Karanovca ?BL Jasmina u karanovcu sve pohvale
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može li malo informacija o Jasmini iz Karanovca ?BL Jasmina u karanovcu sve pohvale
znaci mali je toliko glupUkucaj taj broj na viberu, izbaci ti i ime ljepotice Amira Joldica
inace se ne slikavaju tako ako rade ovaj posao.. nisu obavezno samo muski prevaranti, ima i cura koje stoje iza..Meni je djevojka poslala slika bruku i ponovo u nevjerici trazim joj da mi slika nju sa mojim brojem telefona i slikala se cura...I kad smo dogovorili sve navodno zivi gore iznad klinickog centra...Dosao trazi cura xbon prvo 100 maraka i 100 poslije kao boji se.
ti jos uporan bgte..Jesil je našao mozda na viber?
pa jel realno da si poslao xbon bgte pa vec 3 godine se upozorava na ti i zna se da niko nije jebao sa xbonom...Sumljivo drug jer sam isto imao situaciju prije nekih mjesec dana, zenska "Mia" Banjaluka, isto poslala mi sto slika i sa tacnim vremenom i sa datumom... na kraju dodjem na lokaciju uplatim jebeni xbon 100marki takav je bio dogovor i ona meni kaze kao nije uredu xbon ajde posalji jos jedan. Okrenem se i kuci, tako kad cujem xbon najezim se. Mislim da mi je iz Srbije pisala a predstavlja se da je u Banjaluci.
Jasta brate hahahahaahahahti jos uporan bgte..
Fake. Traži xBon.Sara Sarajevo, Independent | City of Love
Za sve informacije možete da mi se javite na Whatsapp📲066 932 911cityoflove.com
Neko bio? Kakva je ova Sara??
Neko ko zna sa photoshopom lahko to sve srediI meni je isto tako suplja samo na ruke.
U ovim vodama sam od nedavno, svaka skola se placa tako da sad znampa jel realno da si poslao xbon bgte pa vec 3 godine se upozorava na ti i zna se da niko nije jebao sa xbonom...
daj joj pare,i pricekaj nek ona odnese covjeku koji je vozi...onda ce se vratiti..Znali iko ova Ela jeli pravi ili laznjak,trazila je da joj unaprijed dam pare kad se nađemo.
Kao covjeku mora dati pare koji je vozi itd.
I to sto kazes.daj joj pare,i pricekaj nek ona odnese covjeku koji je vozi...onda ce se vratiti..
Bolje meni daj da odigram konferencijsku ligu gg3+Znali iko ova Ela jeli pravi ili laznjak,trazila je da joj unaprijed dam pare kad se nađemo.
Kao covjeku mora dati pare koji je vozi
Hahahahaahhaahhahahaha al mi je ovo sve presmjesno nasta su ljudi sve spremni da urade da bi uzeli pareBolje meni daj da odigram konferencijsku ligu gg3+
Aa joj sto nisuHahahahaahhaahhahahaha al mi je ovo sve presmjesno nasta su ljudi sve spremni da urade da bi uzeli pare
Al bas svega mi al ono smjesno mi da vise ni oni/one ne znaju sta da slažu.Aa joj sto nisu
Ti im uplatis oni spucaju 4 para gg3+
Ako uđe eto 200km
Plati definitivno, sigurnije ti je čak da platiš preko bankeZnali iko ova Ela jeli pravi ili laznjak,trazila je da joj unaprijed dam pare kad se nađemo.
Kao covjeku mora dati pare koji je vozi itd.
Odlicno izgleda ali akcija slaba, samo se naguzi I to je to062 126 836
Banja Luka
Da li je neko bio kod ove?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|