par_fo_69
Active member
imam kontakt od romkinje provjeren, ali moram dobiti zauzvrat kontakt od provjerene i diskretne djevojke za trojkuNetko je neke Romkinje spominjao po Sarajevu,ima li tko broj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
imam kontakt od romkinje provjeren, ali moram dobiti zauzvrat kontakt od provjerene i diskretne djevojke za trojkuNetko je neke Romkinje spominjao po Sarajevu,ima li tko broj
Bolan kako ne dosadiš sam sebi?? Jel ti tražiš kurvu ili?imam kontakt od romkinje provjeren, ali moram dobiti zauzvrat kontakt od provjerene i diskretne djevojke za trojku
Imaš li broj dame sa prijedorske petljeAko nekog zanimaju brojevi Banjalucka regija neka se javi u privatno.
Imam dosta brojeva,provjereno.
A moze i razmjena brojeva,poslacu svima,nije problem.
Hvala
Moze li i meni?Ako nekog zanima broj od Zeljke Novi Grad?
55.god,odlicna matorka.
Majstore ne budi bukvalac. To je napisano figurativno. O Bože ... i crtat treba.Cek ako nabije kondom zubi se ne istrose a nece ga zubima duvat
Moze broj druže ako nije problem. A ako neko ima od Dade sa Stupa, njega častim i nosim ga na ramenima do dobrog vinaAko nekog zanima broj od Zeljke Novi Grad?
55.god,odlicna matorka.
I meni isto od dade sa stupa broj ako mozeMoze broj druže ako nije problem. A ako neko ima od Dade sa Stupa, njega častim i nosim ga na ramenima do dobrog vina
Sutra idem za Novi Grad pa ako moze broj od ZeljkeAko nekog zanima broj od Zeljke Novi Grad?
55.god,odlicna matorka.
Nema broj, svaki dan je na petlji od 10 do 12hNeko broj dame sa prijedorske petlje
pa eto crnka ti radi trojke..imam kontakt od romkinje provjeren, ali moram dobiti zauzvrat kontakt od provjerene i diskretne djevojke za trojku
Moze meni brojMoze meni brojevi pozzz
Pa eto ti romkinja za trojkuimam kontakt od romkinje provjeren, ali moram dobiti zauzvrat kontakt od provjerene i diskretne djevojke za trojku
One sa EGE?Ima li neko broj ruskinja iz mostar?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|