marsovac90
Member
Jel ovo patlidžan ili banana neka vrsta krastavce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel ovo patlidžan ili banana neka vrsta krastavce
E to je vec mangupskiObzirom da jednu karaš, a druga ga duva, taman cijena.
Kad ti ga šlajfa sa protezom ili sa navlakama na kutnjacima sigurica si , nedavno objavila zdravstvena komora iz Nikaragve.Jedno pitanje kažeš kondom štiti od tih oralnih bolesti. Bakterija i gljivica virusa Samo mi objasni na koji način kondom štiti od bolesti prenosivih oralnim putem
Haha ma brisanje profila momentalno ne vrijedi.Sretno sefe dalje na forumu nemoj sta zamjerit konstruktivna rasprava je bila mada nije ni mjesto za toga.Barem smo pokušali pomoći nije bilo psovki i destruktive sto je pozitivno jedino iz toga. PrijatnoKondom glavu cuva
Haha jedino što ga nazulja dobro. Počnu rane po njemu hahaKad ti ga šlajfa sa protezom ili sa navlakama na kutnjacima sigurica si , nedavno objavila zdravstvena komora iz Nikaragve.
Danas akcija obe puše nasumično u ritmu muzike.Koja danas puši, a kojoj se pristavlja? Jel obrnuto?
Haha jakaDanas akcija obe puše nasumično u ritmu muzike.
Pa kaze : Mujo kuje,konja po mjesecu…
Kad kazes Mujo , crnka duva, kad kazes kuje , obe ga glabaju.
Kad kazes konja onda sam sebi , dok kazes mjesecu, tad si vec gotov.
Ne znam drug pokusavao se dogovoriti...,al poslije nije odgovarala na poruke...Treba mi info je li neko bio sa njom,idem veceras dogovorio
MimY Sarajevo, Independent | City of Love
Nudim sve vrste usluga za detalje javite se na WhatsApp +38766469119cityoflove.com
Mislim da je veca sansa da te auto udari na pjesackom ali hajdeMoze prenijeti bolest ako pusi bez kondoma ako ima pokvaren zub koji krvari i ude krv u glavic
Drze nisi informiran vidim da neznas maloMislim da je veca sansa da te auto udari na pjesackom ali hajde
Ja nisamPozdrav , Jel neko bio kod ove ane i drugarice...moze i pp. Hvala
Laznjak, trazi daljeTreba mi info je li neko bio sa njom,idem veceras dogovorio
Nudim sve vrste usluga za detalje javite se na WhatsApp +38766469119cityoflove.com
Znači prvo joj kažeš da ti zine i pokaže da su svi zubi ok. Ako ima karijesa ili šupalj zub, nema duvanja bez kabanice.Moze prenijeti bolest ako pusi bez kondoma ako ima pokvaren zub koji krvari i ude krv u glavic
Za sliku trazi X bonTreba mi info je li neko bio sa njom,idem veceras dogovorio
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|