Tebi ću dati da mi ga izduvas za 100e.
Kad te nejebica uhvati možeš bar da duvas za utj
Pa da, daje mu kurava savjete kako da unovci supak, zato se voli „zajebavat“ snjomnjemu je to vrhunac zivota.. valjda tako treba..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tebi ću dati da mi ga izduvas za 100e.
Kad te nejebica uhvati možeš bar da duvas za utj
Pa da, daje mu kurava savjete kako da unovci supak, zato se voli „zajebavat“ snjomnjemu je to vrhunac zivota.. valjda tako treba..
Ti pasha nemas ni kite ni 100€ mozes samo starom popusit kuracTebi ću dati da mi ga izduvas za 100e.
Kad te nejebica uhvati možeš bar da duvas za utjehu
Pa ja kako god pogledam ta crnka je samo odličan manipulator. Nabrijala neku frendicu da i nafurala je da njoj trpaju za stoju, a ona za stoju duva jaja na 2 bara i to sa kabanicom. Nit joj se picka oznoji, nit joj se zubi potroše.Pfff… Hahahahahah dobro se zajebajeee kakav jadan komentar ti si druze izgleda slabo imao kontakta sa zenama u zivotu ili nikako. Iduci put joj daj 100e da se zajebajete.
Jbg brate nekim pederima je vrhunac da samo budu u blizini pickePa ja kako god pogledam ta crnka je samo odličan manipulator. Nabrijala neku frendicu da i nafurala je da njoj trpaju za stoju, a ona za stoju duva jaja na 2 bara i to sa kabanicom. Nit joj se picka oznoji, nit joj se zubi potroše.
To treba nabit nogom u guzicu, a ne jebat za 200 KM. I kaže nudi neku uslugu.
Samo budalama mogu prolazit takve usluge.
Pa očito da je tako. Ispade kod ove duvanje 100 KM ahahhaha i onda ovi što ne shvataju šta im se piše se ljute kad im napišeš da je usluga kod Crnke kurčev kurac. Valjda im krivo što je napisano da su prevareni ili šta već.Jbg brate nekim pederima je vrhunac da samo budu u blizini picke
Pa šta će mu picka ako je pederJbg brate nekim pederima je vrhunac da samo budu u blizini picke
Ja mogu samo tvoj supak da unovcim, a sa Crnom sam davno završio misiju ovdje.Pa da, daje mu kurava savjete kako da unovci supak, zato se voli „zajebavat“ snjom
Da znas kolika mi je dnevnica ne bi ti bilo dobroTi pasha nemas ni kite ni 100€ mozes samo starom popusit kurac
Dnevnica ti 2 metka u supak i nabiju te nogom u guzicu, mrs kuciDa znas kolika mi je dnevnica ne bi ti bilo dobro
Griješiš, griješiš, tebi jedan metak u supak ali vrijedan. Jos ti dam dnevnicu.Dnevnica ti 2 metka u supak i nabiju te nogom u guzicu, mrs kuci
Sad si pricao kako dobro zaradjujes ko prostitutkaGriješiš, griješiš, tebi jedan metak u supak ali vrijedan. Jos ti dam dnevnicu.
Aaaa sad sam skonatao, ti si ona druga kurava sto se radi s crnkom. Ona ga pusi a tebe jebuSad si pricao kako dobro zaradjujes ko prostitutka
To si ti zamislio u svojoj glavi. Pročitaj ponovo.Sad si pricao kako dobro zaradjujes ko prostitutka
Ma bravooo, bingoooAaaa sad sam skonatao, ti si ona druga kurava sto se radi s crnkom. Ona ga pusi a tebe jebu
Kako si samo pametan, šteta što takav kapacitet gubi vrijeme ovdje.Ma bravooo, bingooo
I ja kazemKako si samo pametan, šteta što takav kapacitet gubi vrijeme ovdje.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|