Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sve to ok ali si ti jos gori od nje.. zaobidjes, ne dajes pare i sve ok.. sta se loziss, ovo je forum, ovdje se rade corava posla,ubija se dosada.. nista ovdje nemos shvatat za ozbiljno, sve one ce i dalje imat hrpu musterija sa ili bez foruma,tebe,mene i ostalih.. nikakve recenzije ovdje nemogu nit pomoci nit odmoci..Nije nikakva besparica, nitzi nejebica, nego me živcira ta neka primitivna kultura koju promoviše ta djevojka! Bezobraznih likova u ovom poslu ima, ali stvarno se neke stvari ne smiju trpiti ni trena! Šta je poenta, o čemu ti seress? Pa nemam namjeru da cent dajem toj kravi koja se tako bezobrazno ponaša! To nije besparica, nego sloboda!
Ko je ona? Ima li neko njen broj ?Anela coric neko iskustva
Odakle je onaKo je ona? Ima li neko njen broj ?
Pozz moze li broj od te u zepcu l. PIma u Žepcu
Ne znam tacno dane samo najavim dan ranijeIduca sedmica kada?![]()
Alo seljak smanji dozivljaje, ja svoju robu naplacujem koliko ja hocu to ti je valjda jasno .. a ti ako si isfrustriran i nemas para i nemas sta da jebes nemoj na meni da se lijecis. Moja picka i ja ne dajem za cijenu koju ja hocu sta tebe to treba da interesuje oglasa milion ne znam sta zapinjes za moj?Pa loše je to što ne vrijediš ni 30% te idiotske cijene? Čuj, traži sad okruglo 200 KM, pa ako ti je skupo produži dalje! Pa seljančugo, jeste - skupa si za ono što predstavljaš!
Ja je dajem*Alo seljak smanji dozivljaje, ja svoju robu naplacujem koliko ja hocu to ti je valjda jasno .. a ti ako si isfrustriran i nemas para i nemas sta da jebes nemoj na meni da se lijecis. Moja picka i ja ne dajem za cijenu koju ja hocu sta tebe to treba da interesuje oglasa milion ne znam sta zapinjes za moj?
Nemoj ko crnku da dira najbolja curaJa je dajem*
Hahahaahahaahahaahaaha opet kazem moja picka moja pravilaHej, mi takodjer sami odredjujemo šta nam se svidja ili ne. Problem je što ti lično, imaš toliko nekih svojih kvazipravila, da klijenta bukvalno vrijedjaš svojim ponašanjem i analizom. Zašto bi neko trpio tvoju glupost da namećeš svoja pravila svom klijentu!? Pa odhebi više! Pravila može da odjedjuje neki sistem ili moral ponašanja koje svi treba da slijede, a ne da svaka fuksa sama odjedjuje kako njoj odgovara. A realno, sa tim pomalo ipak ofucanim sisama, ne vrijediš niti svih 45 KM za sat vremena! Ljudi, izbjegavajte ovakve ponude! Prevarantica teža!
Kako se ja to ponasam , sto necu bez kondoma nista i sto necu da se ljubim ? Sta je tvoj problem tacno? Ne kontam?Nije nikakva besparica, nitzi nejebica, nego me živcira ta neka primitivna kultura koju promoviše ta djevojka! Bezobraznih likova u ovom poslu ima, ali stvarno se neke stvari ne smiju trpiti ni trena! Šta je poenta, o čemu ti seress? Pa nemam namjeru da cent dajem toj kravi koja se tako bezobrazno ponaša! To nije besparica, nego sloboda!
Nas dvije sutraIma li kakva nocas
Hahahaha opasna siNas dvije sutra![]()
Ima li lezbo akcije?Nas dvije sutra![]()
U utorak probajNe znam tacno dane samo najavim dan ranije
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |