BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Cao društvo , novi sam na stranici od jučer. Pratim vas i interesuje me da li neko ima nekakvih kontakata žena/ djevojaka u Derventi sa okolicom.
 
Dobra mini tijelo sem stomaka gdje je imala operaciju i ima strije,nista strasno, faca vrlo dobra ocekivao sam gore,dobro pusi sex sam ja upropastio zbog treme no nije ni ona pretjerano agilna,malo je rezervisanija.
 
Teška za dogovor, dogovorio u 10 i došao, kaze sačekaj malo, sačekao sat vremena, posle toga izaslai iz stana i osetala bez obrazlozenja, pri tom isključi tel. Odradila jednog lika pre mene i zatvorila radnju. Inače je domaćica i dolazi iz drugog mjesta, i ne izgleda kao na slikama ima stomak ko trudnica, tako i da me nije izradila pitanje da li bih je kresnuo.
Isto tako me izradila dosao dala adresu nece se onda javi na telefon kaze slikaj gde si itd nemojte gubiti vrijeme samo
 
zovem javi se cura, javim se na viber sve ok al niss od dogovora, pitam za sliku il ness dr salje mi video lika sto ga navlaci.. nije nimalo finoo haha
Ja sam se prelagano dogovorio, i stvarno je djevojka skroz ok ... Tacno onako 9/10. Ima ih 2, jedna nista ne valja a druga je 9. Al sam odmah na vratima rekao da hocu ovu bolju.
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh