Leonardoliam
Well-known member
čuj fetish jedenje govana a šta ako je proliv svega ga umažesFetish jedenja govana, da mi takvog upoznat ako mu glavu nebi stukao

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
čuj fetish jedenje govana a šta ako je proliv svega ga umažesFetish jedenja govana, da mi takvog upoznat ako mu glavu nebi stukao
jebao sam je ja lose brate lose ali eto navaliteJesi je dobio? Prije sam slao poruke ne 9dgovara
A ja taman htio pitat odakle si ahahhahaha al vidim kurčevitost pa ne želim s tobom imat ništa. Mogu mislit šta furaš kad ti se dođe u krevet!?Jel bitan grad ili usluga??????? Molim te sad evo najljepše nemoj me vise dirat ovdje na forumu....![]()
Porta Potty Bosnian style za sirotinjuFetish jedenja govana, da mi takvog upoznat ako mu glavu nebi stukao
![]()
Moze br auroraJel bitan grad ili usluga??????? Molim te sad evo najljepše nemoj me vise dirat ovdje na forumu....![]()
Ti si u izlogu , isto ko Haše od Podravke.Ne znam sta se bunis.Nekome je bolje ono od Ovako ili Memprom , meni je Podravka.Recenzije i iskustva koga, čega, loših jebaca koji ostavljaju loše recenzije ili onih koji se i ne oglasavaju jer su prezadovoljnoi i na osnovu čega ti zaključuješ takve pretpostavke??? Ako muški mogu dat recenziju i iskustvo predstavnica kako ih ti zoveš, što ne bi mogle i predstavnice? l???? Ja sam vec otvoreno rekla tko krene na mene ja ću na njega, jer imam sta za rec za svakog..... I evo sebe postavljam za predsjednicu predstavnica....
Aurora zvana HašeTi si u izlogu , isto ko Haše od Podravke.Ne znam sta se bunis.Nekome je bolje ono od Ovako ili Memprom , meni je Podravka.
Opusteno , taj si posao bitala nisi valjda ocekivala da ces biti bez kritika ?
To tebi?Prvo sapun i voda pa onda parfem
Ima, al mlad si, zgaziće te za 30 sekundi, nas starije gaze za 2-3 minute, 5 sa predigromImal kakva zeska iz doboja
Jel i selfie ko na Hašetu?Aurora zvana Haše
Naravno da ako je recenzija korektna i istinita nemam ništa protiv zašto bih imala, BTW, vi nemate pojma kroz sta sve netko mora proc da bi bio verificiran na egeAko je usluga dobra od higijene pa sve ostalog nemam razloga ostaviti lošu recenziju osim preporučiti i vratiti se opet. Nekad ću i prešutit ako je bilo loše ali generalno je puno nezadovoljnih ovdje tako da obadvije strane snose krivicu. Možeš nastavit se prepucavat ovdje sto nigdje ne vodi ili možeš biti prisutna ovdje i gledati zajedno sa nama kako da popravimo situaciju. Your call
Ma nije , nego za sad idem u kombinaciju sa drugaricom i jeftinije je nego prosli put. Ali malo drugacija pravila..Inflacija, i crnka se povukla par dana, te uz konsultacije sa knjigovodstvom, odlučila da i ona poskupi![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|