BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Ej radpucate se pisat Sve jedno te isto i Sve poznate kurave sa oglasa imali neko nesto konkretno iz naroda radi svoj poso trgovina pekara domacica a voli da se pojebe neka koja hoce da je postena a da voli kurac
Nesto sa Otoke ili Buca Potoka

Meni je super hvala na pitanju znaci vi možete srati, pisati sta god hoćete, gdje piše u naslovu samog foruma samo ćemo mi muški srat po vama ženama, gdje, pokaži, jel piše ljepo recenzije i iskustva čija???? Samo vaša e neće ic...
Forum jeste za recenzije i iskustva i razmjenu brojeva. Sad sto su recenzije i iskustva barem većina stvarno loša to govori koliko su predstavnice najstarijeg zanata su loše i neozbiljne u svom poslu za koji dobijaju pristojne naknade.

Forum jeste za recenzije i iskustva i razmjenu brojeva. Sad sto su recenzije i iskustva barem većina stvarno loša to govori koliko su predstavnice najstarijeg zanata su loše i neozbiljne u svom poslu za koji dobijaju pristojne naknade.
Recenzije i iskustva koga, čega, loših jebaca koji ostavljaju loše recenzije ili onih koji se i ne oglasavaju jer su prezadovoljnoi i na osnovu čega ti zaključuješ takve pretpostavke??? Ako muški mogu dat recenziju i iskustvo predstavnica kako ih ti zoveš, što ne bi mogle i predstavnice? l???? Ja sam vec otvoreno rekla tko krene na mene ja ću na njega, jer imam sta za rec za svakog..... I evo sebe postavljam za predsjednicu predstavnica....

Recenzije i iskustva koga, čega, loših jebaca koji ostavljaju loše recenzije ili onih koji se i ne oglasavaju jer su prezadovoljnoi i na osnovu čega ti zaključuješ takve pretpostavke??? Ako muški mogu dat recenziju i iskustvo predstavnica kako ih ti zoveš, što ne bi mogle i predstavnice? l???? Ja sam vec otvoreno rekla tko krene na mene ja ću na njega, jer imam sta za rec za svakog..... I evo sebe postavljam za predsjednicu predstavnica....
Pa pričaj

Recenzije i iskustva koga, čega, loših jebaca koji ostavljaju loše recenzije ili onih koji se i ne oglasavaju jer su prezadovoljnoi i na osnovu čega ti zaključuješ takve pretpostavke??? Ako muški mogu dat recenziju i iskustvo predstavnica kako ih ti zoveš, što ne bi mogle i predstavnice? l???? Ja sam vec otvoreno rekla tko krene na mene ja ću na njega, jer imam sta za rec za svakog..... I evo sebe postavljam za predsjednicu
Ko' se sjeća, @Elenna je isto bila povrijeđena ali nije išla do kraja. Ali @Aurora može malo jači udarac zadati. Ostanimo korektni jedni prema drugima...

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh