BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Recenzija za Lolu (ponavljam, mišljenje je subjektivno):
Bezveze, planirao sat vremena, izašao samovoljno nakon 20 minuta. Izgledom je kao na slikama (iskreno svaki put su ove sa ege ljepše uživo, ne znam ko im radi onaj photoshop onako). Dogovor je bio lak, preko whatsapp, pošto sam bio već u blizini pitala me jedno 3 puta kako sam uspio tako brzo doći iako sam joj objasnio još prije nego ću doći, mislim da je pomislila da sam policajac ili nešto, čak je i lovu provjeravala, al nejse. Oral bezveze, nije krenula ni 3 minute da ga puši odmah je krenula za kondomom, ja ono čekaj gdje si požurila jbt, i ono baš je bila neraspoložena što je bio totalni turn off. Tijelo je kao na slici, brazilke većinom ne lažu oko toga na ege, ali brate dragi kakvo razočarenje. Onako sam je samo pomaknuo uzeo nazad pola love, obukao se i izašao. Dakle može komotno u kategoriju onih što požuruje i gledaju da te što prije riješe. Prepala se čim sam ustao, počela moliti, "Hoćeš masažu?", odjednom može i sporije, mrš. Da, engleski loše, morao se prepirati preko google translate. Smještaj, neuredan, soba baš loša, upotrijebljene maramice u papirnoj kesi pored kreveta, odvratno svjetlo odmah iznad glave, neki je genije ugradio ogromnu LED sijalicu, da oslijepiš. Lokacija je Kazan Mahala 24. Tako da, sudeći po ovome i po recenziji njene drugarice od drugog člana, ove dvije u Tz = totalni promašaj, ne preporučujem. Bruna je za nju boginja.

Kao i uvijek, nemojte mi džaba slati upite u poruke, ako želite informacije imate njihove brojeve na ege.
Konacno da neko napise i recenziju opsirniju nakon dugo vremena ,danas sam napisao njen cjenovnik,iskreno sam imao osjecaj da se daje puno para ,a malo se dobije
 
Recenzija za Lolu (ponavljam, mišljenje je subjektivno)..
Hahha a jest svjetlo ono i mene ubilo, kao kod zubara. A ja sam se pitao gdje se druga sakrije dok si s jednom u sobi, s obzirom da sam cuo da ima neko u stanu ali kad izlazis iz sobe samo jedna prostorija ima i wc, a trebe nigdje, kontam u ormaru da bude..
 
Da li ste bili kod ovih maserki?


https://olx.ba/artikal/51617525/opustajucamasaza-relaxsarajevo



 
Da li ste bili kod ovih maserki?


https://olx.ba/artikal/51617525/opustajucamasaza-relaxsarajevo



Ko su ove nemojte koga ovako ukopat slucajno, mozda i ne rade ono sto trazimo
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh