Bijeljinac
New member
Poz ekipa, ima li sta u Bijeljini, Brckom i okolini?
Moze i trans.
Moze i trans.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta je reci, moze li malo detaljnije?Zaobilaziti obavezno.. ukratko rečeno užas
pa retarde ako je covjek napisao 'uzas' sta ti treba detaljnije, a ako ipak i zelis d aznas detaljnije, mogao bi ti da odes i da nam napises tvoje iskustvo, jer mozda tebi to nije uzass.. mozda je tebi normalno sve to sto ovaj gore kaze da je uzasnoSta je reci, moze li malo detaljnije?
Jel vidio je jos neko?Danas popodne u blizini aerodroma u Sarajevu, plava cura mršava, tetovirane ruke, razdvojeni zubi, stopira i kad staneš kao radi oral za 10 maraka. Na svoje oči doživio, naravno nisam je pustio u auto!! Čuj 10maraka? Jel zna itko tko je dotična
U Mostaru samo Ilma valja.Razmjena kontakata za Mostar
WhatsApp 0603168857
dobro brate, što čovjeka nazivaš retardom odma, jel može malo da smirite sa seljačkom pričom, evo i mene zanima šta je bilo, priče radi, što smo tu nego da dijelimo iskustva i priče. Idite na klix pa tersajte tamo, odma jedni druge retardima i debilima zovete i onda se na tri strane razvuče raspravapa retarde ako je covjek napisao 'uzas' sta ti treba detaljnije, a ako ipak i zelis d aznas detaljnije, mogao bi ti da odes i da nam napises tvoje iskustvo, jer mozda tebi to nije uzass.. mozda je tebi normalno sve to sto ovaj gore kaze da je uzasno
Pozz drug jel imas neki kontakt da posaljesNeko nesto provjereno s podrucja Tuzle ,znaci nikakve Ruskinje s EGE me ne zanimaju,a usput i poseban pozdrav za 28 ljudi kojim sam preuslijedio kontatk od provjerene zene iz Tuzle ,a cast izuzetcima od tih 28 su 2 osobe dale kontakt za razmjenu,hvala iako se ti brojevi ne koriste vise.
Bez da me pogresno sta shvatis ali imas li ti sta za razmjenuPozz drug jel imas neki kontakt da posaljes
Koji je aktuelni broj Ilme?U Mostaru samo Ilma valja.
Nemam broj koji koristi mjenja cesto al garantujem da je najbolja u Mostaru.Koji je aktuelni broj Ilme?
Ima Ilma.Pozz ima li ista novo u mostaru
Ilma broj 060 123 456Nemam broj koji koristi mjenja cesto al garantujem da je najbolja u Mostaru.
Imal neko da je guzio u prenocistu kod cara to kod aerodroma Sarajevo i imal neko broj od one crkne na recepciji
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|