hoces broj njenKakva je Ilma. Jeli bio tko u zadnje vreme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hoces broj njenKakva je Ilma. Jeli bio tko u zadnje vreme
Ma nema veze ne treba. Zanima me kakva je. Jeli okhoces broj njen
Hahaha pa uzmi br. ne traži ti xbonMa nema veze ne treba. Zanima me kakva je. Jeli ok
A sta cu uzet Jos da dobijem po glavi ili da nabasam na nekog muskog pa da me izjeb eHahaha pa uzmi br. ne traži ti xbon
Vala basA sta cu uzet Jos da dobijem po glavi ili da nabasam na nekog muskog pa da me izjeb e
Ja sam pisao par puta ali nema odgovoraSarajevo ( nedelja od 15h do 21h )
Od danas pisem na whatsapp-u svoje radno vrijeme za naredni dan, da bude lakse i vama i meni.
Pisite na whatsapp viber ne radi.
066 278 871
#crnka![]()
Nisam radila malo duze.. pa ne mogu da odg na poruke od prije nekoliko dana..Ja sam pisao par puta ali nema odgovora![]()
Nije sve na prodaju tj. ne sexaju se sve zene zbog novca.Sve zavisi sta smatras pod mulcem a sta pod frajerom.... Ja znam frajere koji su napravili pare i nemaju problem dati 500 KM za picku koju zele radi licnog zadovoljstva a isto tako znam mulce koji mogu samo drkat al su zato oštri na tastaturi boze sačuvaj....
Mozda ti nisi skontao poentu ovog foruma ovdje pricamo bas o zenama koje se sexaju bas zbog novca....Nije sve na prodaju tj. ne sexaju se sve zene zbog novca.
Motorhead je imao stvar nazivom Just ‘Cos You Got the Power, ali nekako sumnjam da ti i tvoji frajeri bi a) prepoznali pouku i b) uopce slusaju tako nesto![]()
pod 'vama' podrazumijevam sve one koji su se pronasli.. a ima ih..Kome "vama".
Pa i ti si član foruma.
Brate, ti se ponasas kao da si iza paravana a tu si član.Opet trpas sve u isti kos. Većina jesu debili, ali ima i ok kulturnih i normalnih ljudi ovdje.
Lik našao način da zaradi lovu, neka je.
Nepismenu retardiranu ološ i treba po usima udarati.
A bi valjalo da je dala , dobra je cura za pizdeknuti nema staJa sam pitao dva puta, nije dala. Neću više da navaljujem.
Pička bila na hlađenju?Nisam radila malo duze.. pa ne mogu da odg na poruke od prije nekoliko dana..
pokusaj ponovno kad budes htjeo taj dan i pisi
Je li bio neko s ovom Crnkom? Isplati li se posjetiti?Sarajevo ( nedelja od 15h do 21h )
Od danas pisem na whatsapp-u svoje radno vrijeme za naredni dan, da bude lakse i vama i meni.
Pisite na whatsapp viber ne radi.
066 278 871
#crnka![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|