BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Pozdrav decki evo da se okušam i ja :D
Ima li koja u Bihaću ili neka bliža okolica. Znam da sam već par puta pitao ali eto putujem dole pa bi valjalo malo i poigrati se. Uglavnom sto se tice kranja i ljubljane mogu pomoći ;)
Hvala unaprijed
 
Prije par godina, moglo je se past na foru X bona. A danas ko padne, iskreno kazem, netreba ga zalit. Kladinicara i prevaranata ima na svakom koraku, skidaju slike s neta i prodaju maglu. Cim kaze X bon svati da si prevarennaguzen iako nisi gey. Obicno taktika nju neko prevario izgubila termin itd., mora da se osigura za prvi put. Ko poslje to nece traziti. Odgovor, mrs u pizdu materinu. Nije vazan novac za koliko ste prevareni, nego sto je neko napravio budalu od Vas.
 
Zna li neko može li se dogovoriti nešto više na masaži u Čelincu? Ako ne oral, onda bar da se može malo dodirivati ili da se skine u donji veš. Pišite u Inbox ako je neko uspio nešto od toga da dogovori.
 
Ajde mars sa foruma jebemo ti svi mater!
U potpunosti se slazem. Ti si jedan od njih, ili radis u saradnju sa njima. Kladinicarska bolest. Treba Vas sve take, ne odjebat s foruma. A bogami dozivotno zatvorit. Ti da se bas nades da tu lobiras, srami se pizda ti materina smrljiva...Ko god vidi tvoje ime treba te bojkotovat, lopovi, kladionicari, prevaranti=IGNOR.
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh