BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Pripazite ljudi na ovog “GANAGOU”
A veseli samo sto imam para i danas ću 50 maraka poderati i baciti u Neretvu ali njemu ne dam marke. I spoznaja da krizira kući i trese se meni radi satisfakciju. A lijepi parovi i utakmice prolaze, a on nema za kifle…
Pogledajte prilog 5352
Ni Pfenigu, netreba davat takvim. Treba samo saznat kako se pravo zove i gdje boravi..., dalje sve jasno.

da nije retardiranih koji salji xbonove ili placaju te foll kontakte, ne bi bilo ni ovih supcica koji to zloupotrebljavaju.. dakle nema potrebe objavljivat to, ko plati za kontakt ili posalje xbon unaprijed za sex, taj je mentalno poremecen..

Hajde raja, ima li neka matorka u Sarajevu? Preko 40+, sta je sa Dadom?? Izgleda radi sam ona kod Merkura i ona debela Aida.... Saljite brojeve a ja zauzvrat saljem mlađe...

Pozdrav decki evo da se okušam i ja :D
Ima li koja u Bihaću ili neka bliža okolica. Znam da sam već par puta pitao ali eto putujem dole pa bi valjalo malo i poigrati se. Uglavnom sto se tice kranja i ljubljane mogu pomoći ;)
Hvala unaprijed

Prije par godina, moglo je se past na foru X bona. A danas ko padne, iskreno kazem, netreba ga zalit. Kladinicara i prevaranata ima na svakom koraku, skidaju slike s neta i prodaju maglu. Cim kaze X bon svati da si prevarennaguzen iako nisi gey. Obicno taktika nju neko prevario izgubila termin itd., mora da se osigura za prvi put. Ko poslje to nece traziti. Odgovor, mrs u pizdu materinu. Nije vazan novac za koliko ste prevareni, nego sto je neko napravio budalu od Vas.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh