Pa sam si se izjasnio da zastupas politiku jeftine prostitucije(Anamo onaj bi ti sad našao tu poruku i ovde zaokruzio

)
Ne treba niko ništa da zastupa ovdje ali isto tako ne treba ni da piše uvrijedljivo o djevojkama koje rade, ni da trpa iste u isti kos. Imam i loša iskustva a i iskustva da se obradujem nekoj kad je vidim jer volim žene a te pojedine su sposobne da me opuste i zato sam tu. I nemam problem s tim da platim ako mi se svidi.
Sve što imamo na oglasima se reklamira a ovdje samo prosipa iz šupljeg u prazno, najviše tipova koji su kao svugdje negdje bili, a u stvari su samo jako loše informisani. Da nije par tipova koji imaju smisla za humor ovdje, ovaj sajt bi bio golo smeće.
Ja cu da propagiram zajebanciju ovdje. Haha meni su neki momci ovdje ovih dana popravili raspoloženje.
Da druze, u pufovima je cijena prosjek ribe 100e bila prije 7 god sad ne znam al te prvo odere pikolima, na pije pa onda pare izvlaci. Tako da kad se osamutis Crnku i neke ove nase praviš od blata.
Odoh malo pomilovati cvijeće, dosta i mene bas sam se navukao na ovaj forum haha, sad neka malo kenjaju ovi koji su postili mjesec dana. Zezajte se ljudi, koga briga. Psi laju, karavani prolaze.