Anamo-onaj
Well-known member
Trebale su mi čitave 3 sekunde da ti nađem odakle je slika ove "iz Bijeljine" !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha ovde raja fakat smiješna. Pitam se koji je prosjek starosne dobi foruma sa ovdje? Sve djeca nekaTrebale su mi čitave 3 sekunde da ti nađem odakle je slika ove "iz Bijeljine" !
Nisu djeca ali velika većina lakomisleni i internetski nevješti al' ono pravo. Prevest ih žedne preko vode kad hoćeš i kako hoćeš. Nije ni čudo što im kladioničari furaju spiku sa x-bonovima.Hahaha ovde raja fakat smiješna. Pitam se koji je prosjek starosne dobi foruma sa ovdje? Sve djeca neka
5(nušterija)*200(eura)*20(dana mjesecno)*6 (mjeseci)Ti i matematika ste se posvađali opasno...
Usput mi reci gdje ima stan da se kupi za cca 6000 eura, da odmah kupim 2 i da ih iznajmim kurava i vama na forumu ovdje dam ovdje adresu da možete ići guziti!?
To pitaj onog koji je računao prije mene. Ja sam mu upravo rekao da se posvađao sa matematikom.5(nušterija)*200(eura)*20(dana mjesecno)*6 (mjeseci)
Kako si ti došao do 6000 eura?
Ma gdje ce bitiMala je iz Bijeljine, samo neznam jel fake.
Der da ponovo izracunamo: 5 musterija dnevno x 200 eur na sat x 5 dana u sedmici. Pa tako 6 mjeseci u godini. Minus smjestaj. Minus kokain. Minus channel torbica (polovna) i balenciaga pele.To pitaj onog koji je računao prije mene. Ja sam mu upravo rekao da se posvađao sa matematikom.
I kupi na kraju vibrator, a ne stan.Der da ponovo izracunamo: 5 musterija dnevno x 200 eur na sat x 5 dana u sedmici. Pa tako 6 mjeseci u godini. Minus smjestaj. Minus kokain. Minus channel torbica (polovna) i balenciaga pele.
Kako će biti recenzije kad nema ni prostitutk haha. Ja samo Crnku znamEkonomska analitika zarade prostitutki umjest Ivana Marica i svadjanja. Sve samo ne ono sto svima treba, recenzije.
Hahaha ovi kao da joj stoje ispred vrata i broje koliko musterija dnevno imaI kupi na kraju vibrator, a ne stan.
Cime?Vaskama?Jeli istina za ovu Ninu u Mostaru sto se pise da se bruka ljudi zarazila kod nje
Ja od nje dobio upalu pupkaJeli istina za ovu Ninu u Mostaru sto se pise da se bruka ljudi zarazila kod nje
Hahaha samo bivacinom naprasi dobroJa od nje dobio upalu pupka
Izvoli idi guzi pa najebi ko i svi barem jednom. Ne može sve na gotovo.Ekonomska analitika zarade prostitutki umjest Ivana Marica i svadjanja. Sve samo ne ono sto svima treba, recenzije.
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|