Traži unaprijed za rezervaciju 100KM za rezervaciju.Pozz ima iko info jel lažnjak
Ništa drugačije neće.
Ja sam joj rekao neka čeka neku budalu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Traži unaprijed za rezervaciju 100KM za rezervaciju.Pozz ima iko info jel lažnjak
Pa sta ces ovdje ako ti je krivo sto se ribe jebu za lovu?!jbte gledam onu ilmu kako se qurci sa skupocjenim stvarima i kontam kako je vrijeme nekakvo cudno gdje smrdljiva picka vrijedi toliko,mislim krivi smo mi muski ili nismo jer su trebe postale sve na neki naci materijalne qurve. Ko jbe ove sa instagrama sa preko 20k pratilaca nego neki sa lovom,krimosi ili biznismeni . Picka nikada nije bila vrijednija cini se.
Vidi ppMala je topp,iskreno jedan on najboljih orala sto sam dozivio.Sve preporuke
Pa dje si brundoPozdrav, ima li iko nešto za Banja Luku? Plaćam informaciju i br. telefona.
Kad si bio s njom? Kako dogovorit sastanak? Znam biti u Banja Luci nekoliko puta godisnjeMala je topp,iskreno jedan on najboljih orala sto sam dozivio.Sve preporuke
Imate Monu i AnuIma li neka maserka Lukavica Pale
wacapKako si komunicirao sa njom na broj se ne javlja? Lp
možeš li brojke u pp ili ovdjeImate Monu i Anu
NjuImate Monu i Anu
Druze trazi x bonKad si bio s njom? Kako dogovorit sastanak? Znam biti u Banja Luci nekoliko puta godisnje
Može broj Mone druzeImate Monu i Anu
Ima pun kurac, samo jel se kurvaju to je druga stvarIma li kakva studentica u Mostaru?
Pajdo za kurvice i pitam hahaIma pun kurac, samo jel se kurvaju to je druga stvar
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|