Vi ste bolesni i ti i mužzasto bi dosadilo kada stvarno trazim

Ličite se dok nije kasno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vi ste bolesni i ti i mužzasto bi dosadilo kada stvarno trazim
Dajte koji se bili sa Marinom više info i mene interesuje,može u p.p.uskoro je u Mostaru .Eto jedna novost koga interesuje.Moze li mi neko reci detaljnija iskustva sa Marinom maserkom ako je imao, isplati li se ici i je li samo ona vodi igru ili pusti malo i muskarcu neke dodire i tako te stvari. Unaprijed se zahvaljujem na odgovorima![]()
Hvala kurcu, od kad sam joj pisao da dodje do nasDajte koji se bili sa Marinom više info i mene interesuje,može u p.p.uskoro je u Mostaru .Eto jedna novost koga interesuje.
Pa dodjes do Mostara, platis curi i jebete se, sta je komplicirano? Eno Ilme pičketina samo takvazasto bi dosadilo kada stvarno trazim
Ma mrš mazlumeEvo sad mogu rec ozbiljno da imam kontakt najbolje kurve u Mostaru.
Imam njen facebook, broj, cijenu i slike.
Dobro sam se namucio pa ko hoce mogu mu prodat.
Pp
Nema dzabe ni u stare babeMa mrš mazlume
Eto ko hoce ja cu dat kontakt nek dogovori placa se na ruke
Kad ode mene moze a i ne mora pocastit pa vi vidite i smijite se
Naplacuje 150,200 maraka inace
Spamas druze bezpotrebno tema je oko kurvi
Reče lik koji očajno spamma svakih 5 minuta kako prodaje ovo/ono, zvučiš kao onaj lik s kombijem "Kupujem staro željezo, stare akumulatore, veš mašine, frižidere" samo zamijeni "kupujem" sa prodajem. Ako fakat ima glupana koji ti se jave i zapravo ti pošalju lovu, blago nama. Al hajde, furaš neki hustle lolSpamas druze bezpotrebno tema je oko kurvi
Sinko moj ja ne trazim lovu ja prvo dajem kontakt pa nek ljudi dogovore odu jebu pa nek pocaste ako hoce jer ovaj kontakt nac neces na ovom forumu sigurnoReče lik koji očajno spamma svakih 5 minuta kako prodaje ovo/ono, zvučiš kao onaj lik s kombijem "Kupujem staro željezo, stare akumulatore, veš mašine, frižidere" samo zamijeni "kupujem" sa prodajem. Ako fakat ima glupana koji ti se jave i zapravo ti pošalju lovu, blago nama. Al hajde, furaš neki hustle lol
Evo sad mogu rec ozbiljno da imam kontakt najbolje kurve u Mostaru.
Imam njen facebook, broj, cijenu i slike.
Dobro sam se namucio pa ko hoce mogu mu prodat.kome lazes
Vjerujem ti ja, što da ne.Eto ko hoce ja cu dat kontakt nek dogovori placa se na ruke
Kad ode mene moze a i ne mora pocastit pa vi vidite i smijite se
Naplacuje 150,200 maraka inace
Ja joj dns pisao nije joj isporuceno nije jos odgovorilaZna li neko do kada ostaje ova July u Sarajevu
IstoJa joj dns pisao nije joj isporuceno nije jos odgovorila![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|