Nije valjda toliko loše?pošalje ti ona slike čim joj se javiš, loše izgleda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije valjda toliko loše?pošalje ti ona slike čim joj se javiš, loše izgleda
Jeste brate, jako je loše... Ali loše od pojedinaca da joj po ko' zna koji put objave broj, pa mora dijete sa profilne Viber-a da skida. Cura ima svoj privatni broj koji nije oglasnog karaktera, suzdržite se bar iz poštovanja prema dami. Ako vas u privatnom stanu dočeka onako simpatična i uvijek nasmijana, poštedite je pomena ovdje. Broj je objavljen nekolilo puta, al' pojedincima je teško vratiti se u istoriju foruma ako ih nešto zanima. Ne pišite glupe recenzije o izgledu koji je relativan, već napišite da niste bili jer niste imali novca da platite onoliko koliko ona smatra da vrijedi za tih sat-dva vremena... druženjaNije valjda toliko loše?
Javi se u pvtZna li neko jel radi Stela jos uvijek erotske masaze u Mostaru?
Znam da je bila u Splitu neko vrijeme.
BravoJeste brate, jako je loše... Ali loše od pojedinaca da joj po ko' zna koji put objave broj, pa mora dijete sa profilne Viber-a da skida. Cura ima svoj privatni broj koji nije oglasnog karaktera, suzdržite se bar iz poštovanja prema dami. Ako vas u privatnom stanu dočeka onako simpatična i uvijek nasmijana, poštedite je pomena ovdje. Broj je objavljen nekolilo puta, al' pojedincima je teško vratiti se u istoriju foruma ako ih nešto zanima. Ne pišite glupe recenzije o izgledu koji je relativan, već napišite da niste bili jer niste imali novca da platite onoliko koliko ona smatra da vrijedi za tih sat-dva vremena... druženja
Ma fali i nama manira, razočaran sam u nas muškarce po ovom pitanju. Sad će neko pametan da kaže šta ti braniš kurave, ali treba imati takta prema svakom ljudskom biću nevezano za to čime se bavi, niko ne zna kakva je muka nekog natjerala na život kakav vodi.Jeste brate, jako je loše... Ali loše od pojedinaca da joj po ko' zna koji put objave broj, pa mora dijete sa profilne Viber-a da skida. Cura ima svoj privatni broj koji nije oglasnog karaktera, suzdržite se bar iz poštovanja prema dami. Ako vas u privatnom stanu dočeka onako simpatična i uvijek nasmijana, poštedite je pomena ovdje. Broj je objavljen nekolilo puta, al' pojedincima je teško vratiti se u istoriju foruma ako ih nešto zanima. Ne pišite glupe recenzije o izgledu koji je relativan, već napišite da niste bili jer niste imali novca da platite onoliko koliko ona smatra da vrijedi za tih sat-dva vremena... druženja
I ja tu trazim drugIma li išta u ovoj Zenici, Vitezu, Travniku , Busovaći ? Častim ga ko pošalke nešto
Ali nitko nista da javi...I ja tu trazim drug
Nema dzabe ni u babeKad budeš davala akciju: ko jebe 2 x treći put je džaba, onda te možda dođem i opajdarit. Do tad samo te zajebavam tu na forumu.
Ulažem zato uskoro i prestajem sa ovim radomSta radis od para
HahhahaahhahahahaahViše mi je ona za kakve šljive brlje sa Podromanije, kakvo bijelo.
Visis i ti ali na kurcevima, raznim. Ko o čemu, ljankase o slami. U pravu si, ti i jesi samo roba, vrlo brzo istrošena. Ne radi se o cijeni uopšte, da si rekla i 250km ja bih ti dao ali da bude dobro. Ali ti si kao prvo jeftina, može da te ima svako ko skupi 1t0km ali to ništa ne bi bio problem dok nisi počela da vrijeđaš ovdje musterije i naše žene. Pa pogledaj se na sta ti ličiš. Pička ti je kao da je voz prošao kroz nju na zalost, razvaljena ko kanta. Koliko si ti ovdje i u susrini sa nama pokazuje tvoj način izražavanja, počela si da se ponasas kao muškarac, da pišeš kao mi, da psuješ kao mi. Uskoro će i glas početi da ti mutiraHahhahaahhahahahaah
E moj ti
To ti je kad mlatis praznu slamu i trazis picke dzaba pa visis na forumu i odgo aras u svakom trenutku svako svoju robu prodaje za svoju cijenu tako da niste primorani
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|