BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Ako si na mene mislio volio bih da objaviš te poruke gdje sam ja od tebe tražio neki broj? I ne samo od tebe nego od bilo koga s ovog foruma. Nikad nisam tražio niti mi treba a kad ja procijenim da neki lik vrijedi možda s takvim i razmijenim koji broj.
Tebe mamurluk izgleda opalio. Lik ti pise za ovog predatora🤣

Tacno malo odmorim od ovog foruma pa upadnem zakuham 😂😂 srdnja teska 😂😂 pojedini se loze 😂
Ljudi jebite se i budite sretni dok nas ima 😅 jer mnogima žene kuci ni na sta ne liče a zale se na nas koje radimo ovo i kontaju da smo čarobnice 😂
Poyyy
#crnka 🖤✌️
Na forumu si navukla musterije sad kad ti forum ne treba onda je sprdnja teška, možes si dozvoliti da i musterije prozivas po forumu. Pitam se sta je sljedeće iz tvoje kuhinje na ovom forumu na kojem si ti iz sprdnje😂😂😂😂.

Nije valjda toliko loše?
Jeste brate, jako je loše... Ali loše od pojedinaca da joj po ko' zna koji put objave broj, pa mora dijete sa profilne Viber-a da skida. Cura ima svoj privatni broj koji nije oglasnog karaktera, suzdržite se bar iz poštovanja prema dami. Ako vas u privatnom stanu dočeka onako simpatična i uvijek nasmijana, poštedite je pomena ovdje. Broj je objavljen nekolilo puta, al' pojedincima je teško vratiti se u istoriju foruma ako ih nešto zanima. Ne pišite glupe recenzije o izgledu koji je relativan, već napišite da niste bili jer niste imali novca da platite onoliko koliko ona smatra da vrijedi za tih sat-dva vremena... druženja

Jeste brate, jako je loše... Ali loše od pojedinaca da joj po ko' zna koji put objave broj, pa mora dijete sa profilne Viber-a da skida. Cura ima svoj privatni broj koji nije oglasnog karaktera, suzdržite se bar iz poštovanja prema dami. Ako vas u privatnom stanu dočeka onako simpatična i uvijek nasmijana, poštedite je pomena ovdje. Broj je objavljen nekolilo puta, al' pojedincima je teško vratiti se u istoriju foruma ako ih nešto zanima. Ne pišite glupe recenzije o izgledu koji je relativan, već napišite da niste bili jer niste imali novca da platite onoliko koliko ona smatra da vrijedi za tih sat-dva vremena... druženja
Bravo

• Like
reagiranja: BLX

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh