Anonymous1of
New member
Imal sta bijeljina okolina ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
laznak ja sam bio sinoć iz Brazila cura evo je u Mostaru top topovasmrdi na fake oglas
Isplati li se prijaviti na Only Fans zbog nje
ONLY FOR V-VIP CLIENTS 👩🦰 Belgrade, Independent | City of Love
*Available 24/7h* - *ONLY WHATS APP* - *English only please* Hello Gentlemen! I am high class VIP girl that can travel anywhere. I can be your city guide, your day or night companion for dinner or drinks, or we ...www.cityoflove.com
Druže može li broj ove iz Kaknja, ja sam u Zenici pa da malo promjenim ove lokalneDa razmjenimo brojeve,ja tebi iz kaknja,ti meni tu iz visokog.
Moze i meni broj ako nije problem Zenica,Kakanj,VisokoDruže može li broj ove iz Kaknja, ja sam u Zenici pa da malo promjenim ove lokalne
Moze meni broj iz Visokog ako nije problem.Moze
Moze broj iz visokog u blizu sam
Selma?pozdrav raja,ima li ko sta provjereno za sarajevi.
Bio sam ja kod Selme sa COL lijepa,zgodna ne zuri i pruza najbolji ugođaj do sada a bio sam kod dosta njih,mana joj je što trazi x bon za stan a vjerujte da vrijedi joj poslati nije fake samo je kaze izvarana više puta.
Ja halalio 30 km poslo joj X bon od 20 km i nakon 10-20 min me pozvala i dogovorili sastanak,vjerujte TOP usluga
Dobar si ti Bgmpozdrav raja,ima li ko sta provjereno za sarajevi.
Bio sam ja kod Selme sa COL lijepa,zgodna ne zuri i pruza najbolji ugođaj do sada a bio sam kod dosta njih,mana joj je što trazi x bon za stan a vjerujte da vrijedi joj poslati nije fake samo je kaze izvarana više puta.
Ja halalio 30 km poslo joj X bon od 20 km i nakon 10-20 min me pozvala i dogovorili sastanak,vjerujte TOP usluga
?pozdrav, jel Lidija u Mostaru aktivna još, jel iko bio ove godine? Da se ne smaram džabe
Jesi li bio sa njom?063577868 ova je na relaciji Mostar Sarajevo ovisi koji dan, 150 maraka mislim da je sat tako nesto
Mislim da ova traži bonJesi li bio sa njom?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|