BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Ne znam o cemu pricate i raspravljate ljudi. Bio sam kod Crnke sad kad je bila u Mo i stvarno cura vrijedi svake marke koju se plati. I uopste nije malo pola sata. Uglavnom cura za svaku pohvalu, ja sam prezadovoljan uslugom. Cist smjestaj, ona cista i uredna i sto je najvaznije mirise. O tijelu i oblinama i njenjoj energiji je suvisno pricati. Crnka javi se opet kad budes u Mo hahahah 😊
Hvala, hvala, naravno !
Mostar bilo je super vidimo se ponovo uskoro. 😁
#crnka 🖤

Nisam ne brini 😁 dodjes pa se uvijerim
Uvjeriš*
Valjda ja znam svoj novcanik kako sam prosla u Mostaru 😂😂 ne jebete vi sto pricate i komentarisete gluposti nego ovi sto pohvale i cute. Svakako ni ja necu vise da reagujem na glupe komentare jer kome je dobro dolazice kome nije ja mu ne mogu povecati k. Pa da mu bude dobro 🤷‍♀️ naravno da treba energija i sa jedne i sa druge strqne jer druze ne jebem se sama sa sobom 😂🤷‍♀️

Ne znam o cemu pricate i raspravljate ljudi. Bio sam kod Crnke sad kad je bila u Mo i stvarno cura vrijedi svake marke koju se plati. I uopste nije malo pola sata. Uglavnom cura za svaku pohvalu, ja sam prezadovoljan uslugom. Cist smjestaj, ona cista i uredna i sto je najvaznije mirise. O tijelu i oblinama i njenjoj energiji je suvisno pricati. Crnka javi se opet kad budes u Mo hahahah 😊
Pritom ne palim stopericu ako mi neko nije naporan 😂

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh