Richard Sharpe
Well-known member
Ooo pa ti si najveći jebač na forumu?! Drago mi je i ja sam specijalac u Call of duty
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa pisao sam i nisam dobio slike nego samo cijenik.. al nebitno, nakon toga ni slike nisu bile bitne.. ugl sretno samo je moj stav takav da je to preskupo i tjtPa ti se javis na viber i dobijes slike , kao i svi. A sad da mi slike vrte po forumu i tako to,nema potrebe,jer svakome posaljem ko se javi i trazi naravno .
Jel ti imaš uopšte predstavu kolika je zarada od 150 KM za pola sata na prostorima BiH? I još ako je loša usluga, a što je najgore plaća se PRIJE izvršene usluge, a ne POSLIJE! Jel imaš mozga malo da razmisliš o tome? Lik priča o usluzi, ne priča o spolnim bolestima koje usput možeš dobit i sa korištenjem kondoma i bez korištenja kondoma. Vjerujem da ni to nisi znao.Da je rekla 200e sat bila bi dobra. Radi se o psihi, bez obzira strankinja ili domaca, ako se vise zacijeni djeluje bolja. Pa daj nasoj 200e i 50 na kafu pa ces vidjeti usluge. Problem je u vama, sto nase omalovazavate a njih uzdizete.
Nista one nisu bolje od Crnke samo sto su skuplje i rade oral bez kondoma da prenesete zarazu svojim ženama, devojkama i sl.A karalo ih ko zna koliko, i ko zna u kakvim zemljama i odakle dolaze, ne znate ni vi. Svaka vam prica pije vodu. Od x bonova pa dalje..
Super, a i psihicki. Nijedna me strankinja nije nasmijala kao ona.
Možda zato jer nisu stand up komičarke i nisi ih platio da pričaju viceve nego da skinu gaće i naguze se!?
Može li u pp detalji za njih dvije. HvalaU te nisam bio jos niti cu kad vidim cjenu, bio u Ene i Ajle prosli tjedan proslo extra.
Realan odgovor curoPa nemamo mi zene carobni dtapic, svako svoju robu prodaje a ti kupi ili nemoj.. niste ni vi muskarci savrseni pa ja vas ovde ne omalovazavam, manjina je ovih sto im ja ne odgovaram..
Može i meni.Alma Negra iz Mostara,moze inbox kontakt ako ima ko
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|