Imas temu Marija Poljak, to je ta. Ako ti gori pod nogama idi, ako trazis nesto dobro tu neces naci sigurno, ni izgled ni usluga.Jel iko ikad bio, ja evo dog za veceras pa da znam sta me cekaLjubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imas temu Marija Poljak, to je ta. Ako ti gori pod nogama idi, ako trazis nesto dobro tu neces naci sigurno, ni izgled ni usluga.Jel iko ikad bio, ja evo dog za veceras pa da znam sta me cekaLjubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Sta bi za ovu :
F.B " Ana Anny"
Pise "danas u Mostaru"Ana Anny
Ana Anny je na Facebooku. Pridružite se Facebooku kako biste se povezali sa Anom Anny i ostalim osobama koje možda poznajete. Facebook omogućuje dijeljenje sadržaja sa svijetom i čini ga otvorenijim...www.facebook.com
Neko bio ?
Moze li broj?Imam ne znam da li je provjeren broj jer nisam isao,zato i pitam ima li neko iskustva
Ako ces pisati gluposti onda vise nikome ne dam broj i neka se svako snadje ,jer cura je ljuta haos zbog upadaMoze li broj?
Ko je Snjeza ima li kontakta?Ljudi ima li iko ista za Banja Luku, a da nije Snjeza?!
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|