Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
debela losaOva Maria (iz Zagreba) što je došla u Sarajevo, ima li neko iskustva sa njom? Kakva je?
Pozz može li broj od Nejre i njih?Zaboravih, dvije studentice iz nedzarica.
Njima po 50 km soba 30, 2 sata jebacine ciste.
Lizale me od nozni prstiju do uha sex na sve zive moguce nacine.Lezbejke ja mislim, barem po komunikaciji.Mrsavije plave jedna manja jedna veca.
Prekipi sam dosta stranica nisam našo broj ili sam ga preskočio. Dali možeš odakle je barem. Da ne kopam đabe ako je daleko. ,,, fala. !!!,,Slazem se za Snjezu. Raja je
Ako si listao 727 stranica, onda uzalud. Broj nije na stranicama, već je javno objavljen na zidu jednog člana. Tako da sada sve članove dodatno trebaš prelistati. Cura je iz Banja Luke ima 30 god. ako nisi spreman dati 100 Eur nemoj gubiti vrijeme oko nje. (samo @Zak123) Broj ćeš uvijek dobiti ako si odavde!Prekipi sam dosta stranica nisam našo broj ili sam ga preskočio. Dali možeš odakle je barem. Da ne kopam đabe ako je daleko. ,,, fala. !!!,,
Moze broj?Pozdrav dobri ljudi.
Izvijesno vrijeme me nije bilo na forumu. Stariji članovi znaju i mogu da potvrde da sam bio korektan i aktivan kao član. Interesuje me ima li ko za zamjenu neke nove i zanimljive brojeve u Banjaluci i okolini, zamjena je u pitanju naravno.
Nemojte da smarate i tražite brojeve ako samo ne nudite iste. Podrazumijevam one koje nemaju baš svi.
Ozbiljan sam i novac nije problem.
Hvala i svako dobro!
Ima broj neke snjeze 40 god a zavrsava se na 363, samo treba ukucati "snjeza" u pretragu, ako je to ta o kojoj se govori.Ako si listao 727 stranica, onda uzalud. Broj nije na stranicama, već je javno objavljen na zidu jednog člana. Tako da sada sve članove dodatno trebaš prelistati. Cura je iz Banja Luke ima 30 god. ako nisi spreman dati 100 Eur nemoj gubiti vrijeme oko nje. (samo @Zak123) Broj ćeš uvijek dobiti ako si odavde!
Meni dao 4 instagrama, samo jedan postoji i to neka zenska ne baca na kurvu plus ja ga pitam kako znas da je kurva imas dokaz ista i ne vraca od tadOvaj amsterdamjebac pravi amsterdamkarinas,laze za brojeve cuvajte se
Odgovorio sam. Ti u ppAko si listao 727 stranica, onda uzalud. Broj nije na stranicama, već je javno objavljen na zidu jednog člana. Tako da sada sve članove dodatno trebaš prelistati. Cura je iz Banja Luke ima 30 god. ako nisi spreman dati 100 Eur nemoj gubiti vrijeme oko nje. (samo @Zak123) Broj ćeš uvijek dobiti ako si odavde!
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|