Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
haj nam se malo opisi kad budes imala vremena ili ako profil negdje javiSa mnom?
I muzicku zelju ako imas, slobodno napisi. Zovete je mjesecima u Mo. Djevojka dosla, treba da je pocastite zahvalite joj jer kukate danima kako nema nista, sad je maltretirate da pravi profile, a ona dosla na dva dana.haj nam se malo opisi kad budes imala vremena ili ako profil negdje javi
A jako slabo karaju.I muzicku zelju ako imas, slobodno napisi. Zovete je mjesecima u Mo. Djevojka dosla, treba da je pocastite zahvalite joj jer kukate danima kako nema nista, sad je maltretirate da pravi profile, a ona dosla na dva dana.
Ocit primjer da ovdje ljudi mahom supljiraju.
Mostarci, očekujemo recenzijušta je Mostar, Crnka stigla svi se ušutiše
Ja mislim da je najbolje u tom slucaju, da neko opali tebe.Ja bi opalio crnku u mo al ako ne svrsim nemam sta placat, zar nije fer
Kakva njihova recenzija povukli se u totalnu penzijuMostarci, očekujemo recenziju
Pa normala da ce se povuc ko ce davat 100 eura za seks pola sata nisu izgorili u mozguKakva njihova recenzija povukli se u totalnu penziju
Pozz druze mozel broj od te LunePorodila se na carski rez ima dosta celulita sada daje da se svrsi po sisama
I ne samo to, mene prekjuče dojila, skoro dec mlijeka sam joj isisao iz sisa.Porodila se na carski rez ima dosta celulita sada daje da se svrsi po sisama
Mozes dat i na oglas "City of Love" MostarMostarciii,ima li vass ? #crnkaa
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|