BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Hhahaha ovo je besmisleno postalo, ovu anaanny_93 prije godinu dana karao za 100km, imate i u mojim recenzijama sad je ona kao 200e.
Zbog levata koji placaju fotografije i snimke nijedna vise nece da radi......
Ali svakako zavrsavam karijeru sto se ovog tice
Preko 250 pregazenih u par godina, ali ovo sad je ludost, ne mislim na cijenu vec na uslugu
Jel to nekadašnja Maja

Kujare postale tiktokare.Tamo samo dekolte izbaci i kapa.
Neka su , kad ima levata da im placaju.

Dos’o vakat da treba bariti, nekad se treba malo i potruditi pa mozda i uzalud ☺️

gledam kako hrvati pametno rade...udaraju zenske i recenzije,djele brojeve iskustva i boli ih briga, a ovdje samo pametovanje i preseravanje, niko ne jebe, forum pun glupossti i prepiranja, u cijeloj bih se sve svodi na 3 4 zene, zbog ovih sranja ovdje

ovdje samo pametovanje i preseravanje, niko ne jebe, forum pun glupossti i prepiranja
Budala je uvijek svugdje bilo i biti će, pa tako nažalost i kod nas na ovom našem podforumu za Bosnu i Hercegovinu.
u cijeloj bih se sve svodi na 3 4 zene
Za cijelu BiH i ne baš, ali za forum da, poenta je što u BiH imaš doslovno more djevojaka koje hoće za novac biti sa muškarcem da li kratkoročno ili dugoročno, ali isto tako žele diskreciju i bez eksponiranja ikakvog, mnogo njih imaju po jednog sponzora a druge imaju ih više ali je to stalan i zatvoren krug muškaraca gdje jako teško možeš upasti, eventualno sa preporukom kvalitetnom. Djevojke ne žele da završe na ovakvim i sličnim forumima da kojekakve bitange ispiraju usta sa njima.
Ovaj forum je zadnje mjesto gdje ćeš i pomisliti da možeš pronaći lijepu, dobru i kvalitetnu djevojku u svakom smislu za bilo kakvu vrstu druženja.

Lp

pozz ekipa,bio na godisnjem u mostaru,2 jebena tjedna se nije uspijelo dogovoriti ni sa jednom za karanje,ponude su bile za sat,cijelu noc ,kako god ,sinoc u povratku sa godisnjeg kroz Sloveniju,znaci sve se dogovorilo za 2 minute,zenskanstan opremila u fullu za jebacinu,100e bio sam preko 3 sata sa njom,druzenje ,pice ,zajebancija,a ove nase olinjale krepe sto u Osu te pozivaju da dodjes i da ides uplatiti 20 km sobu😂😂😂pa kravetino Lidija organiziraj se malo seljanko sa panjevine(nista protiv panjevine osobno,uvijek je raja prava bila gore)
Slažem se. Tako sam i ja prije corone bio u Ljubljani. Sve za sekundu digovorio, cure relane, slike original. Došao kod nje, kad ono cura iz Srbije, studira. Baš bila dobra. A da se sad sjetim ko je... Teško

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh