Richard Sharpe
Well-known member
Podjebava okolo....i to mu je u rok službe valjda...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta te boli djon aj plati nekoj 100 eurica da ti ga popusiŠto onda uopce radis na ovom forumu ako ne karaš kurve?
U Bosni poslije kiše raste trava i pečurke, u Hercegovini poslije kiše iz kamena izviru budale...aj bar nešto da raste u kršuZasluzio si ti orden za psihijatriju kad ne mozes rijesit zensko normalno a ne placat kurve
E cuj 500 za sat pa nije ivana knollMa u Sarajevu sad jedino ona agencija sweet girls radi, imaju dvije djevojke plavka i brinketa. Ali skupi su, 500 za sat vremena. Ove lokalne su lose, skupe i neozbiljne. Ako ima ko šta da valja saljite u pp
Jbga nestasica je pa koriste Ali neke su prilicno dobre i uredne, dobre su u sexu isto. Jedna brazilka je top ali je otisla onaE cuj 500 za sat pa nije ivana knoll
Pa evo gledam ima ta neka Linda i Aleks ako se ne varam pa iskreno nisu nesto ne vrijede tih para.Jbga nestasica je pa koriste Ali neke su prilicno dobre i uredne, dobre su u sexu isto. Jedna brazilka je top ali je otisla ona
Lazne su ti ovo slike sve njihove, javi im se pa ce ti poslati pravePa evo gledam ima ta neka Linda i Aleks ako se ne varam pa iskreno nisu nesto ne vrijede tih para.
Ma sta cu im se javljati cuj 500 kmLazne su ti ovo slike sve njihove, javi im se pa ce ti poslati prave
Mozes li i meni poslati linkKo je ta? Ja imam jednu ali moraš dogovarati preko FBa, mogu ti poslati link.
koja seljačina lokalna... pazi tog filozofskog izraza - kad ne možeš rješiti žensko normalno... ajde brzo poševi svoju legalnu normalnu i pomalo gorku suprugu i da si što pre odjebai odavde!Zasluzio si ti orden za psihijatriju kad ne mozes rijesit zensko normalno a ne placat kurve
Daju itekako i s ponosom napišu da daju
Ja sam mislio da si se ti malo doveo u red, 4. put si ovdje a još uvijek jednu te istu priču prosipaš.Daju itekako i s ponosom napišu da daju
Njemu definitivno ne vrijedi govoriti ni objašnjavati. Vrti jednu te istu priču dok je bio Mostar83, pa onda Zdravko Herbiko, naš dragi Ivan Marić iz Mostara je sada Esmir Ćorkalo.Dao bi i ti da imas, pitao bi treba li jos. Ali nemas pa samo prosipas iz skupljeg u prazno.
Ja nisam bio na forumu ne pamtim, zadnje mi je u životu da te prijavljujem zbog tvojih gluposti i mijenjanja nickova kao čarapa. A sve i da te netko prijavio nije nikakvo čudo jer pored svega što radiš čak kradeš i tuđe nickove.Čekam tebe i Ozyman dva mazluma koji pišu adminima da se banuju ljudi koji vas prozivaju, aj sad opet mazlume piši
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|