BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Kujare postale tiktokare.Tamo samo dekolte izbaci i kapa.
Neka su , kad ima levata da im placaju.

Dos’o vakat da treba bariti, nekad se treba malo i potruditi pa mozda i uzalud ☺️
 
gledam kako hrvati pametno rade...udaraju zenske i recenzije,djele brojeve iskustva i boli ih briga, a ovdje samo pametovanje i preseravanje, niko ne jebe, forum pun glupossti i prepiranja, u cijeloj bih se sve svodi na 3 4 zene, zbog ovih sranja ovdje
 
ovdje samo pametovanje i preseravanje, niko ne jebe, forum pun glupossti i prepiranja
Budala je uvijek svugdje bilo i biti će, pa tako nažalost i kod nas na ovom našem podforumu za Bosnu i Hercegovinu.
u cijeloj bih se sve svodi na 3 4 zene
Za cijelu BiH i ne baš, ali za forum da, poenta je što u BiH imaš doslovno more djevojaka koje hoće za novac biti sa muškarcem da li kratkoročno ili dugoročno, ali isto tako žele diskreciju i bez eksponiranja ikakvog, mnogo njih imaju po jednog sponzora a druge imaju ih više ali je to stalan i zatvoren krug muškaraca gdje jako teško možeš upasti, eventualno sa preporukom kvalitetnom. Djevojke ne žele da završe na ovakvim i sličnim forumima da kojekakve bitange ispiraju usta sa njima.
Ovaj forum je zadnje mjesto gdje ćeš i pomisliti da možeš pronaći lijepu, dobru i kvalitetnu djevojku u svakom smislu za bilo kakvu vrstu druženja.

Lp
 
pozz ekipa,bio na godisnjem u mostaru,2 jebena tjedna se nije uspijelo dogovoriti ni sa jednom za karanje,ponude su bile za sat,cijelu noc ,kako god ,sinoc u povratku sa godisnjeg kroz Sloveniju,znaci sve se dogovorilo za 2 minute,zenskanstan opremila u fullu za jebacinu,100e bio sam preko 3 sata sa njom,druzenje ,pice ,zajebancija,a ove nase olinjale krepe sto u Osu te pozivaju da dodjes i da ides uplatiti 20 km sobu😂😂😂pa kravetino Lidija organiziraj se malo seljanko sa panjevine(nista protiv panjevine osobno,uvijek je raja prava bila gore)
Slažem se. Tako sam i ja prije corone bio u Ljubljani. Sve za sekundu digovorio, cure relane, slike original. Došao kod nje, kad ono cura iz Srbije, studira. Baš bila dobra. A da se sad sjetim ko je... Teško
 
Btw, zna li iko kakva je situacija u Bihaću. Često sam tamo poslom, a picke ni za lijeka. Ako neko ima neku za preporučiti, u pp.
 
Pozdrav grupi. Iskustvo prije par dana. Nataša Buća Potok, blizu Hifa pumpe. Crnka, oko 20g, ima solidne sise 4ke, ljepuškasta, guza prosjek. Puši na brzinu sa kondomom cjenovnik čudan. Bio sam kod jako puno njih, ali da doplaćuješ za poze u sexsu to prvi put da vidim.
Nije ehlimana!? Ili je neko napravio profil da pogura nju?
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh