Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko je ta? Ja imam jednu ali moraš dogovarati preko FBa, mogu ti poslati link.Ima li neko za BL kontakt, čuo sam jednu Tomašević da radi ali nikako kontakt dobiti, zna li neko sta je sa Čekom, vidim na insta je aktivna jebe se po svicarskoj
200 eEvo jedne provjerene. Jebe se ko zmaj...
Ana Anny
Ana Anny je na Facebooku. Pridružite se Facebooku kako biste se povezali sa Anom Anny i ostalim osobama koje možda poznajete. Facebook omogućuje dijeljenje sadržaja sa svijetom i čini ga otvorenijim...www.facebook.com
A prije godinu dana bila 100km ja bio 3-4 puta. Haj da je digla na 150 maraka pa i nekako ali ona digla na 400 sto je previse previse je.
Bilo je 100 za pola sata sad je 150, a sat je 300km... nisam dugo bio ali mi je neki dan poslala poruku kad je u Mo dosla i tako napisalaA prije godinu dana bila 100km ja bio 3-4 puta. Haj da je digla na 150 maraka pa i nekako ali ona digla na 400 sto je previse previse je.
Bio je nekidan i oglas za BL na Ege pisalo je 200e pa sam pomislio da je pretjerala sa cijenom. Ali ako se moze proci sa 150km onda je to ok. Inace cura solidno izgleda kao sto se vidi na fb a i akcija je dosta dobra.Bilo je 100 za pola sata sad je 150, a sat je 300km... nisam dugo bio ali mi je neki dan poslala poruku kad je u Mo dosla i tako napisala
Ja mislio ali dvije razlicite cure pisu istu adresu.https://www.cityoflove.com/detail.a...taffID=0&Digest=Y7TkhG12dArOKpoRiyYC5Q&c=2448
Evo nove robe u SA. Poslao sam joj upit (UK broj) 100 eura 30 min, 200 eura 1 h. Kome je blizu neka proba i napiše recenziju
Što onda uopce radis na ovom forumu ako ne karaš kurve?Ja jebem dzaba brate moj
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|