Nemam broj koji sam imao davno se sjecam da sam zvao nije se vise javljala.Da da
Je li jos " aktivna"?
Znas li kakve informacije?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemam broj koji sam imao davno se sjecam da sam zvao nije se vise javljala.Da da
Je li jos " aktivna"?
Znas li kakve informacije?
Po meni je bila Vrh vrhova u seksu, a Tebi?Nemam broj koji sam imao davno se sjecam da sam zvao nije se vise javljala.
Da hoce u bosni bit ovako i da legalizuju ekstraGledajte u Americi kurva na svakom ćošku hodaju pa biraj koju hoćeš . Puniju , mršavu , rundavu .
I droga ide ko halvaA kod nas jedino onu nanu na Vogoscanskoj petlji mozes oklesat da nemas neki kontakt i veze ...
AminMashAllah MashAllah, 700. jubilarna stranica !!
E pa dragi moji Bosanci i Hercegovci neka vam je sretna, birićetna i hairli ova 700. stranica i da ako Bog da InshAllah još ih puno puno napišete u zdravlju, sreći, veselju, bludu i razvratu !!
Amin JaRabbi,
A sta fali ovim iz oglasaPozz pisao sam ovdje dva tri puta i uvijek isto
Svi se zale kako nema brojeva dok takodjer ako neko ponudi postenu zamjenu niko ne da broj zauzvrat. Jebo vas ko da su to zene za zenidbe pa govorite NECUUU daj ti prvi.
Daj broj brate i da te zajebe neko kurva je koju ce jebat neko neces je sam sebi zadrzat.
Ja imam mnogo brojeva, imam i instagram kontakt i zelim stvarno neku razmjenu ako je neko zainteresovan.
Inace sam iz Sarajeva i interesuju me starije zene, 30+ , medjutim nije na odmet nesto i mladje.
Ali po razumnon cijeni. Ne trebaju mi brojevi koje mogu naci na interentu, brojevi koji su na stranicama ili oglasima.
Osim ako je neka dobra riba a zeli za manje pare.
Usput, nemojte mi se javljati s brate imam ja ali je na oglasu ha hu.
Samo beojevi koji rade i koji su vrijedni.
Imam ponudu i od mrsavijih i debiljih, i jako zgodnih djevojaka.
Fufa klasicna, plava kosa, samo legne i rasiri nogeNeko iskustva sa Lidijom iz Mostara,isplati li se otic,kakva je figura,godine,cijena ?
Kako se čeko pise na instagramu?Ima li neko za BL kontakt, čuo sam jednu Tomašević da radi ali nikako kontakt dobiti, zna li neko sta je sa Čekom, vidim na insta je aktivna jebe se po svicarskoj
Ovo je njen privatan profilEvo ti profil ali nece ti odgovoriti https://instagram.com/gordana_ceko1992?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Otkud ti znas da je sigurna dok je neko ne sjebe bez kondoma i testira se ne moze bit sigurnaSigurna je,jebala je dva lika prije par mjeseci u konjicu jos dok je bila…daj broj ako moze
Ako se toliko bojis onda se mani kurviEvo sredit cu ja Ilmu ko hoce znaci dzaba samo nek mi da informaciju jel ta mala cista dakle ako znate da je neko jebo bez zastite i da je osto cist da se testirao ili slicno pisite u privatno
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|