Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije ni jedna sa oglasa tu. Poslali slike neke desete cure i ja mislio doci i medjutim otkazem jer smaraju 15-20min prije termina pozivima i porukama i kad sam rekao da sam tu oni salju podatke za ulazak u apartman i onda ide spam "jes uso jes uso", sta kojj vrag?? Tako da sam se samo okreno i otisao.Nije uopšte u BL. Ne znam zašto drže oglas na EGE...ozbiljna agencija do mojega!
Tako i kucamuvijek na viber kucaj samo 061.. bez onih brojeva prije
Može kontakt te drugarice iz PosušjaNeces vjerovat, Silvia mi nabacila drugaricu iz Posusja.Sutra ide svjeza recenzija, za par dana recenzija iz Sarajeva. Da si bio dobar samnom, mozda bih ti neku i nabacio, bar bris da joj uzmes dr. ginekolog, ovako samo mozes da lajes na prazno.
Pp pogledajPozdrav, imal ko brojeve kakvih dobrih cura u Tuzli ili okolini? Imam za razmjenu br cure 18 godina ima, top izgleda, daje u obje rupe.
Moze li br od te iz Tuzle.Pozdrav, imal ko brojeve kakvih dobrih cura u Tuzli ili okolini? Imam za razmjenu br cure 18 godina ima, top izgleda, daje u obje rupe.
Moze br u pprekla je da je sestra al nesto mi nisu licile ni malo pa kontao baca bombe A 55 min bio 150e, treba top, akcija vrhunska - ja zadovoljan
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|