Sonnen1988KInd
New member
Zdravo, iskustva sa "damom srednjih godina" iz Zenice, sa superoglasi.ba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kralj siIma li ko preporuku za neku sisatu iz Bl?
Kume, otidji do motela i bp pauk u domaljevcu. Bio sam prosle godine tu sedam dana, digao dvije konobarice sto su radile u baru.Jel ima netko provjeren broj od dama orasje,modrica i bliza okolina???
I to dzaba, marke nisam dao. Trosio samo na pice s njima.Jel ima netko provjeren broj od dama orasje,modrica i bliza okolina???
Jeste, na pumpi. A i mladji sam 28 godina mi jeti si vjerovatno mladji tip ja imam 48g jbg moram odrijesit kesu ako mislim ubost
Hvala na infoKume, otidji do motela i bp pauk u domaljevcu. Bio sam prosle godine tu sedam dana, digao dvije konobarice sto su radile u baru.
Doslakazite mariyane rose da dodje do bl
Neće odgovoriti, i ja sam ga nedavno kontaktirao baš zbog istog problema, ovo je gore od zadrugeKontaktirao sam administratora foruma, pa vidjet cemo da li ce uopste odgovoriti, ili da banuje ove mentalne slucajeve ili da nam se omoguci neka privatna tema gdje ce moci iskljuciti pojedinci.
Meni je odgovorio, sad da li ce ista uraditi, vidjet cemo. Treba samo prijavljivati debile, vece sanse da ce skontati administratori da nesto nije u redu, posebno ovog debila iz Mostara.Neće odgovoriti, i ja sam ga nedavno kontaktirao baš zbog istog problema, ovo je gore od zadruge
Doci ce on opet ovistan je o forumuIzgleda da su ovog debila iz Mostara uklonili ili ?
Nikakav problem, samo ga opet prijavljivati dok ga opet ne uklone, ili dok ga ne dresiramo.Doci ce on opet ovistan je o forumu
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|