Pussylover
Active member
Drug juce bio kod ove maryanee i bilo 120 20 min a rekla mu ima potraznje.
Danas 20 min 150 eur hahaha.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A pa dok je ovnova nek strižeDrug juce bio kod ove maryanee i bilo 120 20 min a rekla mu ima potraznje.
Vrijedila ne vrijedila ti opet nemaš.Vrijedis li ti svije lokacije ?
Ne treba se on nama izvinjavati, @Zdravko_Herbiko i @romantica ta dva kliptona su tebe ispljuvali ovdje i proglasili te hodajućom zarazom. Tražili i napadali te da vadiš testove na SPB jer im se kite raspadaju od otoka i gnoja.Ivane Maricu hoces li se izvinit ovim ljudima i meni na forumu i rec da nonstop me smaras i zoves da se vidimo a ovde izmisljas pred ovim ljudima lazi...? Nikad prijatelji nemozemo bit dok ovdje ne izvines se meni pred ovim ljudima za sve sto si radio sa nekoliko profila sirio lazi o meni...Kad ss izvines pricat cemo dalje...
Ko je ova? Moze li broj u pp od ove?Pogledajte prilog 4470Je li neko bio kod nje?
Niko nije rekao da je to platio barem ja nisam.150 eura 20 min ?
Doći će vrijeme kada će vam uvesti i tarifu od 5 min 50 eura.
Jel' moguće na šta ste spali da vas ovako elegantno guze te strankinje i uzimaju vam tako lakovjerno vaš novac...
Maloćunaš ne prdiNe treba se on nama izvinjavati, @Zdravko_Herbiko i @romantica ta dva kliptona su tebe ispljuvali ovdje i proglasili te hodajućom zarazom. Tražili i napadali te da vadiš testove na SPB jer im se kite raspadaju od otoka i gnoja.
To sa njima rješavaj što prije jer u Mostaru i okolini su te obilježili tako da nećeš naći ko da te j*be ni da mu ti platiš a kamoli šta drugo.
Tu dvojicu kliptona za uši kada ih nađeš u gradu pa rješavaj stvar sa njima !
Ocigledno za ovo drgo i trece.Jel ovo forum za iskustva ili za svadanje i vrijedanje
Čuj to? Pa dok ima budala da toliko daju biće 100 eura samo da ti pokaže sise Eto sreće da je iznapušavaju zbog tog, al biće bekana za šišanje...Drug juce bio kod ove maryanee i bilo 120 20 min a rekla mu ima potraznje.
Sad ocekuj napad Iscoye jer si kokuzČuj to? Pa dok ima budala da toliko daju biće 100 eura samo da ti pokaže sise Eto sreće da je iznapušavaju zbog tog, al biće bekana za šišanje...
Pazi da je ne pokupiš za cijeli vikend za 250 eura.Pretjerano skupo....za ovu lovu,pokupis trebu jebes cjeli vikend 48h....
Ako ju vi u Sarajevu ne zelite, slobodno joj porucite da dode nama gore u Zagreb, tu ce imat i vise nego dovoljno posla hehePretjerano skupo....za ovu lovu,pokupis trebu jebes cjeli vikend 48h....
Ne lupetaj, dali biste šupka za jednu kunu a ne da jebete latino cure za 300 eura.Ako ju vi u Sarajevu ne zelite, slobodno joj porucite da dode nama gore u Zagreb, tu ce imat i vise nego dovoljno posla hehe
Pa samo vi snobovski Purgeri dajete 250-300 eura za sat pičke i još se hvalite sa tim okolo. A onda ista ta latinjara ode u Beograd i udara se za duplo manje love...za njih je Hrvatska obećana zemlja (naivčina)Ako ju vi u Sarajevu ne zelite, slobodno joj porucite da dode nama gore u Zagreb, tu ce imat i vise nego dovoljno posla hehe
Vjeruj mi da bi ona u Zg po cijeni 250 eura/sat imala vise kandidata nego bi ih stigla obraditi...Ne lupetaj, dali biste šupka za jednu kunu a ne da jebete latino cure za 300 eura.
Purgi mi smo hadžije za vas bili, jesmo i biti ćemo.
Bokić
I ja bi volio da su jeftinije, ali sam ne mogu utjecati na cijene. Mogu samo izabrati hocu li ici po tim cijenama kakve jesu ili uopce ne ici. A za ove sto odu iz Hrvatske u Beograd karat se po duplo manjoj cijeni, ne vidim kojom logikom se odluce za takav potez...Pa samo vi snobovski Purgeri dajete 250-300 eura za sat pičke i još se hvalite sa tim okolo. A onda ista ta latinjara ode u Beograd i udara se za duplo manje love...za njih je Hrvatska obećana zemlja (naivčina)
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|