Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prodaješ finoću a ovamo znaš napamet lokacije svih prostitutki u BiH...cccc
Salji8
Ako neko želi da razmjenimo kontakte za Maglaj, Žepče, Zavidovići?
Koja je tvoja lokacija ?
Vrijedis li ti svije lokacije ?Nemaš ti para za moju lokaciju.
xbon...prevaraNeko bio iskustva ?MimY Sarajevo, Independent | City of Love
Nudim sve vrste usluga za detalje javite se na WhatsApp +38766469119www.cityoflove.com
Rekao sam ti uvjet, mindže mi daj prvoIvane Maricu hoces li se izvinit ovim ljudima i meni na forumu i rec da nonstop me smaras i zoves da se vidimo a ovde izmisljas pred ovim ljudima lazi...? Nikad prijatelji nemozemo bit dok ovdje ne izvines se meni pred ovim ljudima za sve sto si radio sa nekoliko profila sirio lazi o meni...Kad ss izvines pricat cemo dalje...
Pomirba na vidikuIvane Maricu hoces li se izvinit ovim ljudima i meni na forumu i rec da nonstop me smaras i zoves da se vidimo a ovde izmisljas pred ovim ljudima lazi...? Nikad prijatelji nemozemo bit dok ovdje ne izvines se meni pred ovim ljudima za sve sto si radio sa nekoliko profila sirio lazi o meni...Kad ss izvines pricat cemo dalje...
A pa dok je ovnova nek strižeDrug juce bio kod ove maryanee i bilo 120 20 min a rekla mu ima potraznje.
Danas 20 min 150 eur hahaha.
Vrijedila ne vrijedila ti opet nemaš.Vrijedis li ti svije lokacije ?
Ne treba se on nama izvinjavati, @Zdravko_Herbiko i @romantica ta dva kliptona su tebe ispljuvali ovdje i proglasili te hodajućom zarazom. Tražili i napadali te da vadiš testove na SPB jer im se kite raspadaju od otoka i gnoja.Ivane Maricu hoces li se izvinit ovim ljudima i meni na forumu i rec da nonstop me smaras i zoves da se vidimo a ovde izmisljas pred ovim ljudima lazi...? Nikad prijatelji nemozemo bit dok ovdje ne izvines se meni pred ovim ljudima za sve sto si radio sa nekoliko profila sirio lazi o meni...Kad ss izvines pricat cemo dalje...
Ko je ova? Moze li broj u pp od ove?Pogledajte prilog 4470Je li neko bio kod nje?
Niko nije rekao da je to platio barem ja nisam.150 eura 20 min ?
Doći će vrijeme kada će vam uvesti i tarifu od 5 min 50 eura.
Jel' moguće na šta ste spali da vas ovako elegantno guze te strankinje i uzimaju vam tako lakovjerno vaš novac...
Maloćunaš ne prdiNe treba se on nama izvinjavati, @Zdravko_Herbiko i @romantica ta dva kliptona su tebe ispljuvali ovdje i proglasili te hodajućom zarazom. Tražili i napadali te da vadiš testove na SPB jer im se kite raspadaju od otoka i gnoja.
To sa njima rješavaj što prije jer u Mostaru i okolini su te obilježili tako da nećeš naći ko da te j*be ni da mu ti platiš a kamoli šta drugo.
Tu dvojicu kliptona za uši kada ih nađeš u gradu pa rješavaj stvar sa njima !
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|