Koje su te moze neki kontakt u ppIma Doboj vise njih.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koje su te moze neki kontakt u ppIma Doboj vise njih.
Bila je Lana sad za vikend, možda je još tuDajte ljudi nesto u Bijeljini nema smisla
Brao kolega nek si im ga reko, svaka castPosto dam dobio jedno 80 poruka za Radu i kad objasnim situaciju ispadam supak
Evo vam broj od Rade 150KM buzak
066 220 661
Sad kad svi navalite djevojka ce vjerovatni promjeniti broj ali vise me boli kurac ja sam je jebo do sada 10x i nije mi vise zanimljivo
Moze broj?Ako ima neko broj od Rade sem ovog dobric_cosic neka se javi u pp.
Saljem isto provjeren kontakt za BL.
lp
Pa jebem vam majku nesposobnu,2 poruke prije napisao brojMoze broj?
Radmila.je bombaPosto dam dobio jedno 80 poruka za Radu i kad objasnim situaciju ispadam supak
Evo vam broj od Rade 150KM buzak
066 220 661
Sad kad svi navalite djevojka ce vjerovatni promjeniti broj ali vise me boli kurac ja sam je jebo do sada 10x i nije mi vise zanimljivo
Kome ti jebes?gdje siPa jebem vam majku nesposobnu,2 poruke prije napisao broj
A on pise moze broj
Tako je burazeru, ista situacija sa Pamy i Ramajanom. Prestanite mi pisati jeble vas one nece niko dobiti broj. Djevojke sam pomenuo kao primjer u nekidasnjem postu koje sam jebo za male pare. Nisam rekao da cu izbaciti broj javno. Zamolile su me, a ni jedna od njih to ne radi javno i niti jedna zeli da joj broj izadje javno pa da ga promijene i nestanu sa lica zemlje. Bile su korektne prema meni, nastojim da i ja budem prema njima. Kompromis.Pa sto fino ne kazes da si ljut jer nisam htio broj da ti posaljem od Rade
A evo neka kazu ljudi svima sam poslao od Mare i Gage
Jednostavno ne vrijedi slati broj od Rade kad se nece javiti djevojka dok ne kazete ko vam je dao broj
A ja svoje ime i prezime necu da nikome ovdje dajem
Samo sam komentario da sam bio kod Rade a ne da cu davati sivima broj
Pamy top jos ako moze br od ramajaneTako je burazeru, ista situacija sa Pamy i Ramajanom. Prestanite mi pisati jeble vas one nece niko dobiti broj. Djevojke sam pomenuo kao primjer u nekidasnjem postu koje sam jebo za male pare. Nisam rekao da cu izbaciti broj javno. Zamolile su me, a ni jedna od njih to ne radi javno i niti jedna zeli da joj broj izadje javno pa da ga promijene i nestanu sa lica zemlje. Bile su korektne prema meni, nastojim da i ja budem prema njima. Kompromis.
Novi sam ovde i ne ukljucujem se u rasprave ali sve si u pravu do zadnje reči. Sisica mala koja izmišlja i laže samo ne znam koji je cilj i za kojeg će ti kurca to. Ovde smo da saradjujemo, da razmenjujemo iskustva Zaigrao si se dobrice i zapetljao u lažima da si na kraju dao ko zna čiji broj jer djevojka sa slike na viberu nije ni slična radi. Radu poznajem lično zato sam se uključio i devojka izgleda sasvim drugačije, imam ju i na instagramu ali stopirala je usluge jer je imala nekih problema. Dotični je laznjak i ne nasedajte na njegove kretenske priče i brojeve. A ovde ga admin može izbaciti ali on će napraviti novi profil i nastavlja dalje da sere. Možda ima neke psihičke probleme ima nas svakakvih ovde i ko zna o čemu sve fantazira i mašta. Jadan li si jado jedna napaćenaOva kurtoncina Dobric_cosic, sluzi na forumu da zamajave clanove, predlazem da ga izbacimo sa foruma. Garantujem da p***u nije uzivo vidio a predstavlja se kao neki jebac. Forum treva ocistiti od ojebina kao sto je doticni dobrica
Nema on broj ni od jedne ni od druge. On je samo čuo za njih preko instagrama, deli lažne brojeve ljudi pripazite se ne nasedajte možete imati probleme kasnijeMoze broj od Mare i Gage.Unaprijed vam hvala.
Nije to ta radmila , spopadate devojke koje veze nemaju sa tim poslom. Dovodite cure u nezgodne situacije. Radmila trenutno ne radi upravo sam napisao. Pozdrav raja i čuvajte se laznjaka i lažnih brojeva jer možete imati problema a nema potrebe za tim. Prvo proverite šta vam daju pa onda iznositeBrate mislim da je ova cura koliko sam cuo ako hoces dacu ti fb pa probaj lagano
Radmila Nesterovic ali ponavljam nisam siguran
Ti ako hoces posalji meni taj kontakt ako neces ne ljutim se
Hvala
Neka kazu jesam davao brojeve ili ne,imam jos brojevaNema on broj ni od jedne ni od druge. On je samo čuo za njih preko instagrama, deli lažne brojeve ljudi pripazite se ne nasedajte možete imati probleme kasnije
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|