nekadfin488
Active member
pa ako si ti glup ne znaci da su i ostali glupi da progutaju tvoju pricu o donosenju x-bon na ruke retarde..Uredno sve vidjet cete da ne trazi unaprijed slikanje bona
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ako si ti glup ne znaci da su i ostali glupi da progutaju tvoju pricu o donosenju x-bon na ruke retarde..Uredno sve vidjet cete da ne trazi unaprijed slikanje bona
Ja znam napamet al ovi ostali su ometeni066278871
Moze broj ?Ima nešto kvalitetno i dobro sa područja TK ali trebate imati lijep i diskretan smještaj i malo jači novčanik jer djevojka ide isključivo po diskretnoj preporuci.
Tebi se digne i na njen brojJa znam napamet al ovi ostali su ometeni
To se ne radi tako,nije ovo "Sirano pijaca",ako je svi hvale znači da vrijedi po bilo kojoj logiciCao raja, nek mi neko posalje sliku crnke u DM il nek objavi ovdje da vidimo valjal cemu
Slike ako hoćeš odeš do prve trafike i kupiš Erotiku ili Sextazu i zamoliš tetu da ti umota u papir da te ne provali komšinica s prvog sprata dok budeš nosio kućiTo se ne radi tako,nije ovo "Sirano pijaca",ako je svi hvale znači da vrijedi po bilo kojoj logici
061 622 157Moze broj ?
i mi trazimo tu u okolini Fojnice ako neko poznaje diskretnu djevojku da preporuciImali netko provjereno za kiseljak,busovača,vitez,travnik??
Ciji je to broj061 622 157
A ti si neki njen makro,to je ocito.To se ne radi tako,nije ovo "Sirano pijaca",ako je svi hvale znači da vrijedi po bilo kojoj logici
Mozel broj od te iz Tesnja u ppMa te iz Doboja su laznjaci, ko fol ne treba bon kod te Ivane al nikako dogovorit s njom kao ne moze nikako. Neko se zajebava izgleda. Kod one Mime fol ne treba bon al treba dopuna za rezervaciju...imas u Tesnju dobru za 150km. Cista uredna
Makro?Nidje veze,već ako hoće njene slike pošalje joj poruku u pp,ili ima broj objavljen milion puta pa vidi s njom,a ne sa mnom,s tobom,s njima.... Hoćeš da upoznaš curu,prvi uslov je da imaš muda za toA ti si neki njen makro,to je ocito.
Vidim da je branis,
Mada sam I za to da se privatnost sacuva.znaci niti imena niti privatne fotke il klipovi
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|