BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Pa druze kurac trazim, to i ocekujem u ponudama, ali neki koji nije samo online. Na forumu gdje se razmjenjuju brojevi kurvi koje se placaju sam bar ocekivala da ce se pojaviti neko ko bi stvarno dosao, a ne da se dopisujemo u nedogled.
Ali nevjerivatno,sve sami online jebaci.
Kad vec hoćeš da te neko jebe hard onda se uslovi ne postavljaju. Moze ovo ne moze ovo. Ima da gutaš i sutis
 
Ja bih dao, ali nemam. Imam nekih brojeva sa nekih oglasa, sajta CityOfLove i sl... Na većinu brojeva se niko ne javlja, ostale traže neke bonove, i one koje se jave na prvu prestanu da se javljaju čim postaviš neko konkretno pitanje da se dogovoriš. Kao nazovi tad i tad, pa ćemo se dogovoriti, ali iza toga se niko ne javlja.
Ja bih Ferari...
Moze te joj pisati na whats app ali trazi Xbon, tako pa sami odlucite jel prevara
Murs
 
Forum je postao šprdnja, par debila se nakači i piše gluposti, žica se za bon izvlači brojeve. Svagdje većinom sad djevojke rade na preporuku pa tako da znatebdabih ima u većim gradovima. Danas sam bio u Bl i od prijatelja na preporuku dobio broj od djevojke iz Srbije koja je par dana u bl i bio sa njom i prezadovoljan uslugom. Rado bih podijelio sa nekim broj i preporučio ga, da znam ko je normaln a ovako nepada mi na pamet da djevojku izlažem torturi pisanja i smaranja
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh