Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cudno je to da voli drkatPa boji se side lik šta je tu čudno![]()
Druze pisao je neko da ima, ne tvrdim ja toBuraz, pitanje ti je oksimoron,tj,kondradiktorno.Da li će ona da zna da ima bilo kome reći,da li će taj što je bio reći da je bio kod osobe koja ima sidu....otkud on zna,šta pokazala mu test jel'..već to ti je vjerojatno nezadovoljna mušterija ili konkurencija,ili bivši,ili tetka koja joj je dala pare,a ova joj nije uplatila s tim kablovsku...
Druze napusti sahranu odmaDebila brate ha ha cuj da izdrka pred njom koji klosar
Pa vidi druze ima ovde idiota kojim vjerujes u te price, zasto postoji kondomPisao neko da navodno ima. Sta je problem sto pitam? Hocu samo da vidim ako je neko bio kod nje da mi kaze kakva je. Ne znam u cemu je problem?
Pisao neko da navodno ima. Sta je problem sto pitam? Hocu samo da vidim ako je neko bio kod nje da mi kaze kakva je. Ne znam u cemu je problem?
Joj kad se sjetim prije kazes kupi od 200km kupi
Slikaj on slikaj kazes idi po jos 2 po 200 on kupi i slika lijepa vremena
Drug,nostalgija je čudo.Jbg BiH,kao republika u SFRJ je bila druga po analfabetizmu,tj,nepismenosti i idealno smo tlo za raznorazne marifetluke i kombinacije odvajkada.Primjer:Bingo otvara benzinske,jer divljanje cijena ostavlja prostora za svakakve malverzacije u državi čiji je zakon Vilerov goblen...Hahahahahahahai prevaranti zale za starim vremenjma.
Pojacala se konkurencija.
Hahahaha jel' ta izdepilirana medvjedica ona kolko kila toliko eura kokaNije poenta u tome, nego da je bio velik izbor. Nisam ganjao ovaj sport prije 10-15 godina, ali je za 100-150 KM bar ovdje u BL bilo šta si htio. I to baš bile extra trebe, ne narkomanke, klošarke i izdepilirane medvjedice. Sad ništa osim u zatvorenim krugovima.
Polu arapkinja bila,na prvu ganci,al nije,ma bila top
Moze br u ppPogledajte prilog 4269moje preporuke sve za Samantu, dogovorili u par rijeci djevojka fenomenalna prezgodna, ko zeli nek jok se javi od mene sve preporuke
Može broj u ppMoze br u pp
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |